Te koop - Auto's

Volkswagen - Scirocco GT 16V - 1988

Gepost op:
14-05-2022
Merk:
Type:
Scirocco GT 16V
Bouwjaar:
1988
Details:
1988 Volkswagen Scirocco GT 16V in zeer goede staat, waarschijnlijk een van de beste exemplaren momenteel te koop.

Auto met slechts 2 vorige eigenaren, oorspronkelijk verkocht in Spanje. Onlangs volledig gerestaureerd door experts van het Scirocco-model, met honderden uren werk en detaillering.

Volledig gedemonteerd en gerestaureerd tot in detail, stuk voor stuk en 100% in de oorspronkelijke staat zoals bij het verlaten van de fabriek, te zien op de foto's. Met een geldige ITV (Spaanse voertuigkeuring) en de documenten in orde. Er zijn documenten en video's van het gehele restauratieproces beschikbaar.

Talloze onderdelen van het chassis en de mechanica zijn nieuw of zijn vervangen door originele onderdelen in perfecte staat, waaronder 90% van de nietjes, schroeven en moeren.

- Chassis: Roestvrij, behandeld om de onderzijde en motorruimte te beschermen tegen steenslag, tweelaagse premium lak in de originele Alpinweiss L90E witte kleur.

Reiniging en behandeling van het brandstofsysteem, hydro-gezandstraalde voor- en achteras en veerpootbruggen.

Allemaal nieuwe vinyl stickers en emblemen, nieuw beschermend zijrubber, nieuwe en originele achterlichten, gerestaureerde originele Volkswagen Montreal lichtmetalen velgen, nieuwe Uniroyal Rain Expert banden.

Alle het plastic binnen en buiten werd gerestaureerd, nieuwe deur- en raamrubbers, nieuw en onderhouden verwarmingssysteem, nieuwe motorkapisolatie.

- Motor en mechanica: Compleet motoronderhoud, afdichtingen en Valvoline van de versnellingsbak. Mechanica met een perfecte compressie, nieuwe benzinepompen, filters, riemen, distributie, olie, antivries, dynamo, sensoren, alle pakkingen, compleet injectiesysteem, nieuwe radiator, motor- en versnellingsbakolie, nieuw compleet schakelsysteem, nieuwe koelslangen.

Nieuwe bougies en kabels, accu en waterpomp. Vuil verwijderd en polijsten van inlaat en cilinderkop, nieuw carter en kleppendekselpakkingen. Ontstekingssysteem, nieuwe bougies en bougiekabels, transmissie en nieuwe homokinetische verbindingen.

Complete OEM gasophanging, nieuw compleet remsysteem, onderhouden remklauwen (linksachter is nieuw), nieuwe schijven, remblokken, leidingen, remcilinder, servo, kabels en vloeistof. Alle silent-blocks en stofkappen zijn nieuw. Nieuwe roestvrijstalen sportuitlaatdemper, een replica van de originele. Nieuwe accu. Nieuwe lagers voor en achter en nieuwe draagarmen voor de voorwielophanging.

- Interieur: originele Blaupunkt radio, geluidsisolatie voor de deur en perfecte, originele bekleding.

De auto staat in Salamanca, Spanje.
Foto's:
1988 Volkswagen Scirocco GT 16V te koop 1988 Volkswagen Scirocco GT 16V te koop 1988 Volkswagen Scirocco GT 16V te koop 1988 Volkswagen Scirocco GT 16V te koop
Contact: