Te koop - Auto's

Rolls-Royce - Silver Spur - 1984

Gepost op:
18-03-2023
Merk:
Type:
Silver Spur
Bouwjaar:
1984
Details:
Rolls Royce Silver Spur in zeer goede staat.

Dit exemplaar is in eerste instantie verkocht op de Nederlandse markt, maar is later geïmporteerd en geregistreerd in Spanje (2007).

Het is de limousine-versie (lang). Aanvankelijk was het donkerrood, maar dat is veranderd naar het huidige parelwitte, wat aantrekkelijker is gezien het beoogde doel. Zoals op de foto's te zien is, is er zeer netjes voor gezorgd. Alles is in werkende staat en de Spaanse officiële technische keuring (ITV) is zojuist goedgekeurd.

Tijdens zijn laatste dienstjaren werd het gebruikt voor bruiloften en VIP-vervoer, wat betekent dat het een onberispelijk onderhoud kreeg, aangezien deze verplichtingen niet konden worden nagelaten. Zowel de transmissie als de motor van de auto verkeren in zeer goede staat. De wielen hebben een fijn loopvlakpatroon, maar gezien de leeftijd is het aan te raden deze te vervangen.

Alle gebreken zijn zichtbaar op de foto's. Deze auto is klaar om van te genieten of om van te profiteren – in het geval dat hij bestemd is voor VIP-vervoer, bruiloften of reclame-/filmopnamen.

De auto staat in Madrid, Spanje.
Foto's:
1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop 1984 Rolls-Royce Silver Spur te koop
Contact: