Te koop - Auto's

NSU - Prinz 4Typ 47 - 1973

Gepost op:
13-02-2021
Merk:
Type:
Prinz 4 Typ 47
Bouwjaar:
1973
Details:
Hartelijk dank voor uw interesse in onze NSU PRINZ.

Auto is in 2004 volledig gerestaureerd door een destijds garage houder.
Na de restauratie is er 200km mee gereden en alleen in een grote auto verzameling gestaan.
Motor is gereviseerd en geheel klaar gemaakt met originele nieuwe onderdelen. Versnellingsbak is gereviseerd en is voorzien van een nieuwe koppeling.
Verlichting is volledig nieuw en voorzien van een compleet nieuwe kabelboom.
Complete carrosserie is gezandstraald en volledig in orde gemaakt. Slechte plekken zijn compleet opnieuw aangepakt en profesorisch gerepareerd! zie de bodem en kofferbak ruimte!! prachtig zo gaat u niet snel weer een NSU vinden. Uren bloed zweet tranen en heel veel geld heeft deze NSU gekost. Veel reserve onderdelen aanwezig en worden er ook bijgeleverd. Auto is volledig in de grondverf gespoten en toen goed gespoten. Enkele kleine gebruikersspoortjes en putjes natuurlijk zoals elke auto.
Het interieur is volledig gerestaureerd en voorzien van nieuwe bekleding en nieuwe hemel en vloerbedekking. Bestuurdersstoel is niet meer heel netjes. Dat komt omdat deze NSU altijd tentoon gesteld heeft gestaan en ze een papier maché persoon als rijder er in hebben gezet. Maar het lijkt erger dan het is! Interieur is verder prachtig en heeft veel geld gekost.
Kortom unieke en zeldzame NSU in zeer nette staat.

Afhalen welkom in Hardenberg.
Foto's:
1973 NSU Prinz 4  Typ 47 te koop 1973 NSU Prinz 4  Typ 47 te koop 1973 NSU Prinz 4  Typ 47 te koop 1973 NSU Prinz 4  Typ 47 te koop
Contact: