Te koop - Auto's

Mochet - Microcar CM125 - 1954

Gepost op:
17-07-2021
Merk:
Type:
Microcar CM125
Bouwjaar:
1954
Details:
Mochet Microcar CM125-1954 van een Franse verzamelaar uit Bretagne. De plaat: “Type CM No 346J or 3463”. Origineel.
Authentieke kleine auto meegenomen uit Frankrijk ter restauratie. Zeer mooie patina, foto's zijn bijgevoegd. Alles is origineel.
Het voertuig is grondig gerenoveerd. Alles is gerenoveerd, gerestaureerd tot aan de kleinste schroef. Deze auto heeft een nieuwe leven gekregen. De renovatie duurde meer dan 7 maanden en was erg duur en nauwgezet. Grotendeels handenarbeid.

Deze versie is zeer zeldzaam, vooral in deze kleur en na zo'n renovatie. Waarschijnlijk het enige exemplaar in Europa dat zo grondig is gerestaureerd. Al het bewijs van de renovatie (foto's, video's) is verzameld op een USB-stick, deze wordt meegeleverd. Alles is origineel behalve de stoelen (die waren helemaal uit elkaar gevallen) en het dak dat er niet meer op zat.

De banden zijn nieuw, de voorruit is origineel. De carrosserie werd van het frame gehaald waarna het frame werd gedemonteerd. De onderdelen werden vervolgens gezandstraald, behandeld met epoxyprimer en acrylprimer en daarna gespoten met zwarte acryllak. De carrosserie werd gezandstraald, de scheur werd gelast en vervolgens werden alle oneffenheden vertind.

De massa met aluminiumdeeltjes was gebalanceerd. Nieuwe acrylverf in geel en zwart. De motor is nagekeken, de carburateur is vervangen, de slipper in de versnellingsbak is vervangen. Nieuw waterdicht dak, op maat gemaakt. Nieuwe stoelen. De auto werkt perfect.

De remmen zijn gerestaureerd. Ze werken perfect, evenals de verlichting en elektra. Er werd een volledige renovatie uitgevoerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de restauratie van klassieke auto's. Wij nodigen u uit om een bod uit te brengen op deze prachtige microcar die met de tijd alleen maar in waarde zal stijgen. De auto kan worden bezichtigd in Grzymiszew, bij Konin in Polen.
Foto's:
1954 Mochet Microcar CM125 te koop 1954 Mochet Microcar CM125 te koop 1954 Mochet Microcar CM125 te koop 1954 Mochet Microcar CM125 te koop
Contact: