Te koop - Auto's

Mochet - GM - 1951

Gepost op:
17-07-2021
Merk:
Type:
GM
Bouwjaar:
1951
Details:
Voertuig met gerestaureerde carrosserie en gereviseerde motor.
Een klein contactprobleem met de dimschakelaar van de koplamp zou snel opgelost kunnen worden.
Geregistreerd als een verzamelauto, oorspronkelijk uit Frankrijk, hij kan worden bezichtigd in Opper-Normandië in de buurt van 76810 Luneray.

Ter veiling aangeboden is deze Charles Mochet Vélocar uit 1951. Dit is een zeldzaam en schattig voertuig, een van de eerste modellen van de 1.000 exemplaren gebouwd van 1949 tot 1954. Dit kleine voertuig wordt aangedreven door een 125cc Ydral motor. Met 3 versnellingen, kabelbediening en remmen met riem. Topsnelheid van 60 km/u en een brandstofverbruik van 3 liter per 100 km.

Geregistreerd als een verzamelauto op mijn naam en volledig gerestaureerd zoals u op de foto's kunt zien, de onderdelen zijn gezandstraald, behandeld tegen roest, gespoten met fosfaat, polyurethaanverf en gelakt. Het onderstel werd behandeld om het te beschermen tegen steenslag, de motor werd gereviseerd met een nieuwe pakking en de segmentatie werd vernieuwd.
Uitgerust met hoepels voor een cabriokap en voorzien van nieuwe banden met witte flanken en een reservewiel. De bekleding is nieuw, het tapijt is vervangen, de bedrading en het elektrische systeem zijn opnieuw gemonteerd met accu.

Het wordt aanbevolen het voertuig te bezichtigen alvorens te bieden om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een afspraak te maken.
Foto's:
1951 Mochet GM te koop 1951 Mochet GM te koop 1951 Mochet GM te koop 1951 Mochet GM te koop
Contact: