Te koop - Auto's

Lancia - Delta HF 2.0 Turbo Integrale 16V - 1990

Gepost op:
05-06-2021
Merk:
Type:
Delta HF 2.0 Turbo Integrale 16V
Bouwjaar:
1990
Details:
1990 Lancia Delta 2,0 HF Turbo Integrale 16v in zeer goede staat.

De auto wordt verkocht met een blanco Italiaanse registratie, documenten en correcte historische kentekenplaten, voor het eerst geregistreerd in Rome in maart 1990. De auto staat ook geregistreerd bij ASI (Automotoclub Storico Italiano). Met 81.160 echte km op de kilometerteller.

Volledig volgens de fabrieksspecificatie, originaliteit nooit gewijzigd, geen ABS, met originele Lancia Delta-wielen, elektrisch zonnedak en een prachtige set Missoni-gestileerde Alcantara / stoffen Recaro-stoelen en deurpanelen.

Complete motorrevisie met een nieuwe krukas en lagers, nieuwe motorafdichtingen rondom, nieuwe riemen en spanners, olie- en waterpomp, ophangbussen, luchtinlaat en een volledige renovatie van de hemelbekleding.

Onlangs volledig herspoten: er is helemaal geen roest, geen sporen van verkeerd gebruik of racen aan de onderzijde of op de hoeken van de deuren, ze zijn gaaf. Alle stickers zijn ook aanwezig.

De stoelen hebben amper normale slijtage, zoals op de tapijten en de deurpanelen. De rest van de binnenapparatuur en meters werken naar behoren, de auto heeft onlangs een volledige elektrische revisie gehad.

De motor loopt perfect met een goede vloeistofdruk, turbodruk en temperatuur, hij klinkt prachtig bij een koude start. Alle mechanische onderdelen werken als nieuw en de Pirelli P6000-banden hebben minder dan 3.000 km.
Recente mechanische werkzaamheden: nieuwe koppeling en brandstofpomp.

Geleverd met een digitaal fotobestand met bijna 800 foto's van alle werkzaamheden die de afgelopen 11 jaar zijn uitgevoerd alsmede een dossier met alle documenten en facturen sinds 2008, enkele zijn net zo oud als de fabrieksgarantie. Originele handleiding en twee complete sleutelsetjes met fabriekscodeplaatje.

Originele gereedschapsset en reservewiel zijn ongebruikt en compleet. Geleverd met een op maat gemaakte autohoes van Covercraft.

Hij kan worden bezichtigd en opgehaald in Estoril, Portugal.
Foto's:
1990 Lancia Delta HF 2.0 Turbo Integrale 16V te koop 1990 Lancia Delta HF 2.0 Turbo Integrale 16V te koop 1990 Lancia Delta HF 2.0 Turbo Integrale 16V te koop 1990 Lancia Delta HF 2.0 Turbo Integrale 16V te koop
Contact: