Te koop - Auto's

Ford - Corsair V4 1.7 De Luxe - 1966

Gepost op:
08-01-2022
Merk:
Type:
Corsair V4 1.7 De Luxe
Bouwjaar:
1966
Details:
Bijzonder leuke en originele Ford Corsair met originele V4 (81 pk, 1.7 liter) motor uit het jaar 1966. De V4 motor is natuurlijk erg bijzonder, Saab heeft deze motor ook toegepast, het ontwerp is overigens van Ford. De motor draait erg trilling-arm, trekt goed, en heeft een mooi, bijzonder geluid.

De Corsair heeft een vierversnellingsbak met stuurschakeling, en vele leuke details.

De auto heeft Nederlandse papieren, en is in maart 1966 nieuw in Nederland geleverd.
Nu is de Corsair vanwege zijn leeftijd APK-vrij en wegenbelasting vrij.
De auto kan met EU Exportpapieren worden geleverd(zonder extra kosten) zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de Ford gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Heerlijk complete auto met veel uitstraling, een echte eye-catcher.

Auto verkeert in nette gebruiksstaat, natuurlijk zijn er enkele roestplekjes die t.z.t. eens aangepakt zouden kunnen worden, zie foto's.
Het interieur is erg netjes, de auto start, rijdt, schakelt en remt goed, en is klaar voor gebruik. De koelwatertemperatuur meter is erg positief, en het controlelampje blijft uit, de auto komt netjes op temperatuur. Enkele onderdelen worden meegeleverd.
Aan de onderzijde zijn over de jaren professionele laswerken uitgevoerd. De auto is netjes gespoten, ongeveer 20 jaar geleden, enkele imperfecties maar over het algemeen keurig.
Deze Corsair is compleet, ook het chroomwerk is erg netjes.

Kortom, een fraaie en bijzondere klassieker die alleen maar in waarde stijgt.

De auto staat in Hengevelde Nederland.

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen, ook nu, vanwege de corona-crisis is wereldwijd bezorgen geen enkel probleem omdat het transport door een professionele transporteur gebeurt.Foto's:
1966 Ford Corsair V4 1.7 De Luxe te koop 1966 Ford Corsair V4 1.7 De Luxe te koop 1966 Ford Corsair V4 1.7 De Luxe te koop 1966 Ford Corsair V4 1.7 De Luxe te koop
Contact: