Te koop - Auto's

Fiat - 500 Jolly Evocation - 1974

Gepost op:
12-09-2020
Merk:
Type:
500 Jolly Evocation
Bouwjaar:
1974
Details:
Op veler verzoek bieden we opnieuw een Fiat 500 F Jolly Spiaggina Evocation aan, volledig en zorgvuldig gerestaureerd, iedere moer en bout, vele manuren aan besteed.

Carrosserie gezandstraald en al het plaatwerk vervangen, compleet onderhouden mechanica (elk deel), auto met 0 km. Interieur handgemaakt door een stoffeerder gespecialiseerd in klassieke auto's.
Nautische veiligheidstouwen kunnen worden geïnstalleerd, een zeer opvallend model met een maritieme look!
Originele Fiat 500 F-documenten.

Een juweeltje gebouwd in Italië, op maat gemaakt en gemaakt met aandacht voor elk deel.
Originele Fiat 500 F-documenten, met cabrio-carrosserie.

Alvorens te bieden, controleer a.u.b. of het voertuig geregistreerd kan worden in uw land.

Neem a.u.b. contact met ons op direct na de veiling. Wij zullen u het beste all-inclusief leveringstarief bieden! Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord tussen beide partijen ten laste komen van de koper.
Als het voertuig niet binnen Italië wordt verkocht dan duurt het enkele dagen om het transport te regelen en om de administratieve exportprocedures af te ronden in overeenstemming met geldende wetgeving.
De kosten voor exportdocumenten en transport zijn voor de koper. Deze kosten worden na de verkoop medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.
Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

Let op: Neem gerust contact met ons op bij enige twijfel. Wij staan volledig tot uw beschikking.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Catania), Italië.
Foto's:
1974 Fiat 500 Jolly Evocation te koop 1974 Fiat 500 Jolly Evocation te koop 1974 Fiat 500 Jolly Evocation te koop 1974 Fiat 500 Jolly Evocation te koop
Contact: