Te koop - Auto's

Corvette - C3 Targa Custom "NO RESERVE" - 1974

Gepost op:
14-05-2022
Merk:
Type:
C3 Targa Custom "NO RESERVE"
Bouwjaar:
1974
Details:
Een volledig custom built Chevrolet Corvette C3 Targa uit 1974. Deze C3 is eind jaren 70 compleet custom gebouwd naar hoe de auto nu is! Met een Unieke body, een uniek spuitwerk (airbrush) en een uniek interieur.

Bouwjaar: 1974.
Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland).
Papieren: Amerikaanse titel, Alle invoerrechten zijn voldaan.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 7.439cc, 8-cilinder, 271pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Blauw (Custom paint by Bob Nolan, Airbrush).
Kilometerstand: 50.051 Miles (afgelezen)

Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken. De auto rijdt voor zijn leeftijd goed. Auto is volledig opnieuw opgebouwd eind jaren 70 als Custom Corvette. Toen is de auto voorzien van een 454Ci Big Block V8!

Staat van lakwerk: Lakwerk is tijdens de bouw nieuw aangebracht door Bob Nolan. Zeer mooie airbrush! Het betreft een lak van eind jaren 70, dus dik 40 jaar oud, dit is te zien aan de lak en heeft normale gebruikssporen voor een ruim 40 jaar oude lak.

Staat van interieur: Ook het interieur is tijdens de bouw compleet custom gemaakt. Is voorzien van blauw stof met wit vinyl. Ook het interieur is ruim 40 jaar oud en is voor zijn leeftijd in een nette staat en heeft normale gebruikssporen.

Opties: Compleet custom body en interieur, Airbrush spuitwerk aangebracht door Bob Nolan, Side Pipes, Glazen T-Top targa dak, Meerdere prijzen gewonnen in de jaren 80!

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren.
Foto's:
1974 Chevrolet C3 Targa Custom "NO RESERVE" te koop 1974 Chevrolet C3 Targa Custom "NO RESERVE" te koop 1974 Chevrolet C3 Targa Custom "NO RESERVE" te koop 1974 Chevrolet C3 Targa Custom "NO RESERVE" te koop
Contact: