Te koop - Auto's

Chrysler - 300 Series Coupe - 1963

Gepost op:
14-11-2020
Merk:
Type:
300 Series Coupe
Bouwjaar:
1963
Details:
Dit is eigenlijk een van de eerste echte musclecars, een normale Chrysler waarvan een kleine serie werd gebouwd als supersnelle uitvoering met een extra zware motor erin, de 300-series genoemd.

(Three Hundred oftewel "300").
Dit exemplaar is echt een heel bijzondere 300 Coupé: afkomstig van de eerste (!) Californische eigenaar met volledige historie en nog grotendeels in de originele lak. Een authentieke California Blackplate!

Alles aantoonbaar met een duidelijke historie, veel rekeningen en diverse reserve onderdelen in de originele verpakking.

De motor (matching nrs) is in het verleden gereviseerd en de motorruimte ziet er prachtig uit.

Voorzien van een 383 V8 Bigblock, automaat, powersteering en powerbrakes.
De techniek is uitstekend, de motor loopt als een uurwerk en de versnellingsbak schakelt onmerkbaar over, dit waren nog eens auto's en dat al in 1963!!!
Een prachtig geluid, mooie whitewall banden, een originele radio, druktoetsenautomaat, een hoekig stuurwiel, mooie details en veel luxe.
Door het weinige gebruik moeten de remmen nagekeken maar alle onderdelen zijn nieuw erbij.

De lak is nog grotendeels origineel en glimt prachtig maar is plaatselijk dun, het chroom is erg mooi en straalt je tegemoet.

Het originele interieur is gewoonweg fantastisch en ziet er buitengewoon mooi en verzorgd uit, de deurpanelen zijn mooi, de hemel is strak en alles straalt je tegemoet, bijna niet te geloven dat dit al bijna 60 jaar oud is!!!

De onderzijde is erg mooi, gaaf en origineel, de uiteinden van de dorpels hebben iets aandacht nodig.

Een hele bijzondere musclecar van de 1e eigenaar sinds nieuw en dan nog zo onaangeroerd, dat is echt uniek! We hebben de auto van de zoon gekocht en zijn vader heeft de auto nieuw gekocht, dus sinds nieuw van dezelfde familie en alles volledig aantoonbaar.

Dit vind je gewoon nooit meer in deze conditie!!

Wordt geleverd met Californische Title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle invoerrechten voor de gehele EU zijn voldaan.

Deze unieke 300 Coupe kan bekeken worden en/of opgehaald in Herkenbosch, Nederland.
Foto's:
1963 Chrysler 300 Series Coupe te koop 1963 Chrysler 300 Series Coupe te koop 1963 Chrysler 300 Series Coupe te koop 1963 Chrysler 300 Series Coupe te koop
Contact: