Te koop - Auto's

Chevrolet - Scottsdale C 10 - 1977

Gepost op:
12-09-2020
Merk:
Type:
Scottsdale C 10
Bouwjaar:
1977
Details:
Hartelijk dank voor uw interesse in onze Chevrolet Pick up.

Werkelijk prachtige en zeer unieke Scottsdale!
Carrosserie zeer gaaf, hard, strak, recht en origineel! Altijd in handen geweest van een echte liefhebber en dat is ook overal aan te zien. Geen euro is hier op bespaard!!

Voor 2 jaar geleden volledig uit elkaar geweest en gerestaureerd.
De Chevrolet is volledig opnieuw gespoten en spuitwerk ziet er netjes uit met de gebruikelijke sporen. Het interieur is volledig vernieuwd en ziet er uit als nieuw!
Technisch verkeert deze truck in goede conditie. De grote 8 cilinder motor loopt top! Motor start direct en rijdt geweldig. De automatische transmissie schakelt goed door de automaat bak heen en de remmen functioneren zeer goed. Een brok van vermogen en bruut geweld!

De motor is ook volledig na gekeken en wat vernieuwd moest worden is vernieuwd. Veel custom made parts en hi tech snufjes zijn hier aan toegevoegd wat deze pick up truck tot een uniek eenmalig te koop aangeboden exemplaar presenteert.

De laadruimte is voorzien van een speciale Line X coating. Zeer uniek en slechts enkele exemplaren van gemaakt voor deze uitvoering.

2 grote brandstof tank aanwezig.
Prachtige unieke wielen! zeer zeldzaam.

Recent nieuwe apk keuring gehad en die is nog geldig tot 4-2-2022.

Kortom prachtige show auto die eenmalig word aangeboden.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Almelo, Nederland.


Foto's:
1977 Chevrolet Scottsdale C 10 te koop 1977 Chevrolet Scottsdale C 10 te koop 1977 Chevrolet Scottsdale C 10 te koop 1977 Chevrolet Scottsdale C 10 te koop
Contact: