Te koop - Auto's

Chevrolet - Corvette C1 Roadster - 1959

Gepost op:
15-01-2022
Merk:
Type:
Corvette C1 Roadster
Bouwjaar:
1959
Details:
Het betreft hier een uitzonderlijk gave body-off gerestaureerde en originele Chevrolet Corvette C1 in een showstaat met geringe tellerstand.De lak is in show conditie met de super mooie kleurstelling zwart met zilver cones maar heeft wel paar kleine gebruikssporen. De motor loopt perfect en levert een heerlijk diep geluid en heeft heel veel power (ca. 300HP). Deze Vette komt uit 1959 en is altijd met veel liefde gereden. De softtop is recent vervangen. De carburateur is nieuw.

De auto rijdt, remt en schakelt top. De auto is een aantal jaren geleden uitgebreid gerestaureerd en sindsdien zeer goed onderhouden. Bij restauratie is werkelijk alles onderhanden genomen wat nu resulteert in een super strakke en perfect rijdende Corvette C1 in de mooie origineel kleurstelling zwart met zilver. De papieren bij de auto zijn geschikt om hem in de hele EU te registreren zonder aanvullende Import kosten.

Rijden in deze auto zonder rem-, en stuurbekrachtiging is een reis door 62 jaar geschiedenis.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Vroomshoop, Nederland.

#luxuryselection

Foto's:
1959 Chevrolet Corvette C1 Roadster te koop 1959 Chevrolet Corvette C1 Roadster te koop 1959 Chevrolet Corvette C1 Roadster te koop 1959 Chevrolet Corvette C1 Roadster te koop
Contact: