Te koop - Auto's

Chevrolet - Corvette C1 | NO RESERVE! - 1962

Gepost op:
11-09-2021
Merk:
Type:
Corvette C1 | NO RESERVE!
Bouwjaar:
1962
Details:
Chevrolet - Corvette C1 - 1962 | NO RESERVE!

Aantal deuren: 2
Brandstofsoort: Benzine
Bouwjaar: 1962
Transmissie: Handgeschakeld
Kleur: Rood
Aantal cilinders: 8
Motorrijtuigenbelasting: geen (NL)
BTW/Marge: Marge
Kenteken: USA title met invoerpapieren, alle belastingen betaald voor EU

Oude tijden herleven in deze Corvette! Je waant je echt terug in de tijd door onder de prachtige lijnen, onder andere de sierlijk vormgegeven body en het prachtige interieur! Deze Corvette heeft een sjieke uitstraling en is toch een volbloed sportwagen. Ze is mede door haar lage gewicht een rappe auto.
De auto is in het verleden gerestaureerd en als weekend driver gebruikt. De Corvette rijdt, remt en stuurt zeer goed! De vorige eigenaar heeft veel geld en tijd in zijn liefde gestopt. De auto heeft een bijbehorende zwarte soft top.

De carrosserie naden lopen recht en de deuren en kleppen sluiten zeer goed voor een Corvette! Het frame is in prima conditie. Vin nummer is ook matchend met de title en zit op de originele plaats op de stuur kolom.

De motor is een V8 met 327 Cu inch inhoud en deze loopt mooi rustig en de bak schakelt ook prima (4 versnellingen) De Corvette heeft een nette laklaag en het interieur is ook zeer netjes te noemen. Het chroom is in goede staat en de auto heeft hele mooie Sportwielen uit de 60er jaren. Banden zijn in goede conditie.

De C1's stijgen de laatste jaren enorm in belangstelling. Bovendien worden ze meer en meer een goed beleggingsobject.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Appingedam, Nederland.
Foto's:
1962 Chevrolet Corvette C1 | NO RESERVE! te koop 1962 Chevrolet Corvette C1 | NO RESERVE! te koop 1962 Chevrolet Corvette C1 | NO RESERVE! te koop 1962 Chevrolet Corvette C1 | NO RESERVE! te koop
Contact: