Te koop - Auto's

Autobianchi - Bianchina Panoramica - 1968

Gepost op:
20-02-2021
Merk:
Type:
Bianchina Panoramica
Bouwjaar:
1968
Details:
1968 Autobianchi Bianchina Panoramica, gerestaureerd en aangepast met details van goede kwaliteit, de restauratie dateert uit 2013. Auto altijd met zorg in de garage opgeslagen, gezonde carrosserie ondanks zijn leeftijd, geen roestsporen. Aangepast interieur, mechanica met ongeveer 9.000 km, opgeknapt na de restauratie zoals te zien is op de kilometerteller. Originele documenten.
Zeer goede bodem, zichtbaar in de ruimte van het reservewiel.

Voor de levering wordt hij nog gekeurd in overeenstemming met de geldende exportvoorschriften voor voertuigen.

Neem a.u.b. contact met ons op direct na de veiling. Wij zullen u het beste all-in transporttarief bieden! Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord tussen beide partijen ten laste komen van de koper.
Indien het voertuig niet in Italiƫ wordt verkocht dan zal het een aantal dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures voor de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten voor de exportdocumenten en het transport zijn voor rekening van de koper. Deze kosten zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

Let op: neem gerust contact met ons op bij enige twijfel. Wij staan geheel tot uw beschikking.


De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italiƫ.
Foto's:
1968 Autobianchi Bianchina Panoramica te koop 1968 Autobianchi Bianchina Panoramica te koop 1968 Autobianchi Bianchina Panoramica te koop 1968 Autobianchi Bianchina Panoramica te koop
Contact: