Te koop - Auto's

Zeldzame en schitterende MGA Supercharged te koop

Gepost op:
27-08-2022
Merk:
Type:
A Supercharged
Bouwjaar:
1958
Prijs:
€ 29.750
Details:
Zonder enige twijfel is dit een zeer bijzondere MGA. Deze schitterende engelse roadster is voorzien van een Moss supercharger en daarmee een zeldzame verschijning. Het feit dat de auto een aantrekkelijke kleurencombinatie heeft (Old English White met rood lederen interieur), maakt het extra leuk.

De auto verkeert in zeer goede conditie. Het lakwerk is niet perfect, maar wel bijzonder mooi te noemen. Alle naden en lijnen van diverse carrosserie delen sluiten prima aan. Het chroomwerk is in nieuwstaat en ook het interieur is nog in zeer goede conditie. Ook het chromen kofferrek is nog in perfecte staat. Alle instrumenten werken naar behoren en zijn in prima staat. De originele spaakvelgen zijn puntgaaf en geven de auto een stijlvol uiterlijk. De zijschermen zijn ongeveer nieuw en ook de cabrioletkap is in zeer goede (bijna nieuw) staat. De afdekhoes of tonneau is ook in prima conditie.

De auto rijdt en schakelt bijzonder goed en naar behoren. Het extra vermogen door de supercharger (ongeveer 100 pk) is goed te merken en het maakt deze MGA tot een zeer sportieve en soepele rijdersauto. Alle jaren is de auto met veel zorg onderhouden. Een onderhoudslogboek is bij de auto aanwezig. De extra oliekoeler, de verbeterde brandstofpomp en een grotere capaciteit radiateur geven aan dat de auto technisch goede aandacht heeft gehad. Daardoor loopt de motor prachtig en soepel en ook de handgeschakelde transmissie (vier versnellingen) voelt soepel en trefzeker aan.

Kort samengevat, hier staat een bijzonder mooie MGA met een unieke bijzonderheid, de motor is supercharged. Met dit exemplaar heeft u een schitterende engelse roadster in handen.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.
Foto's:
1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop 1958 MG A Supercharged te koop
Contact:
Klassiek Aktief
Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
Nederland
Tel. 033-3030734