Te koop - Auto's

Volkswagen - Kever 'Porsche Look' 1600 - 1967

Gepost op:
15-01-2022
Merk:
Type:
Kever 'Porsche Look' 1600
Bouwjaar:
1967
Details:
Volkswagen Kever Porsche-Look | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1967

- Body-off Gerestaureerd
- Porsche-look
- 16"Cupvelgen
- Sportuitlaat
- 1600cc 4-cilinder met 46pk

Volkswagen Kever met Porsche look. De Volkswagen Kever die wij te koop aanbieden is in het verleden gerestaureerd en is zowel optisch als technisch in een goede staat. Het betreft een origineel nieuw in Nederland geleverde Kever uit mei 1967. Hij wordt aangedreven door een 1600cc 4-cilinder motor die zorgt voor een heerlijke rijervaring.

Wat deze VW Kever onderscheidt van andere Kevers is natuurlijk zijn Porsche look. De Kever is uitgevoerd in een prachtige 'Viola' (39G) metallic-lak met beige lederen interieur. Om de sportieve look af te maken is er gekozen voor '16"Cup' velgen en een sportuitlaat die een prachtig geluid maakt. Het Porsche interieur verkeert in een zeer nette staat en is voorzien van lederen stoelbekleding. Om lange ritten plezierig te maken zijn Porsche stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen geplaatst. Daarnaast heeft de VW een groot Hollandia vouwdak. De Porsche teller instrumenten en het houten stuurwiel maken het plaatje compleet.
De portieren, dorpels, spatborden, motorkap en kofferdeksel hebben nette passingen.

Om de krachtige luchtgekoelde 1600 motor extra koeling te geven zijn scharnierverlengers geplaatst. Mochten deze niet helemaal u smaak zijn, dan zijn deze eenvoudig te demonteren.

De 16" 'breedset' banden zorgen voor extra grip. Om goed tot stilstand te komen is het remsysteem is aangepast met grote remschijven voor.


Bent u op zoek naar een Volkswagen Kever uit 1967 met Porsche look waarbij kosten noch moeite gespaard zijn om deze auto uniek te maken, dan is dit uw kans.

Deze Volkswagen is 55 jaar oud en dus niet meer APK keuringsplichtig in Nederland!

De Kever door de jaren heen gebruikers/ ouderdomssporen heeft opgelopen, zie foto's. Er zit op het linker voorscherm is een kleine beschadiging.

U bent van harte welkom om deze auto in onze showroom te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken voor dat u biedt.

Momenteel werkt de benzine meter niet en ontbreekt de achterste afdekking van de motorbeplating.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldemarkt, Nederland.

Ook de exportdocumenten en het transport kunnen wij voor u regelen. Een verzekering voor 2 weken is ook mogelijk!
Foto's:
1967 Volkswagen Kever 'Porsche Look' 1600 te koop 1967 Volkswagen Kever 'Porsche Look' 1600 te koop 1967 Volkswagen Kever 'Porsche Look' 1600 te koop 1967 Volkswagen Kever 'Porsche Look' 1600 te koop
Contact: