Te koop - Auto's

Volkswagen - Karmann Ghia Judson Supercharged - 1965

Gepost op:
15-01-2022
Merk:
Type:
Karmann Ghia Judson Supercharged
Bouwjaar:
1965
Details:
Een volledig gerestaureerde Volkswagen Karmann Ghia uit 1965, dit betreft een bijzonder exemplaar met een zeldzame Judson Supercharger!

Bouwjaar: 1965
Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland).
Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrechten zijn voldaan.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.191cc, 4-cilinder, 54pk, Supercharged.
Brandstof: Benzine.
Kleur: See Blau/Weiss
Kilometerstand: 933 Miles (afgelezen)!

Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken. De auto rijdt voor zijn leeftijd goed. De auto is volledig gerestaureerd en verkeert in een goede staat.

Staat van lakwerk : Lakwerk is tijdens de restauratie nieuw aangebracht. Uitgevoerd in de kleur See Blau met een wit dak. Lakwerk is voor zijn leeftijd in een hele goede staat.

Staat van interieur: Het interieur is tijdens de restauratie ook vernieuwd en is in zeer goede conditie, uitgevoerd in het grijs vinyl. De stoelen zijn in een nette staat evenals de achterbank, het tapijt en het hemel. Het dashboard is voorzien van de originele tellers.

Opties: Originele Judson Supercharger, Tijdklok in het stuurwiel, Originele Judson tellers in het interieur, Volledig gerestaureerd, Veel chroomwerk wat in goede staat verkeert, originele wieldoppen, Instructie boekjes aanwezig.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren!

#luxuryselection
Foto's:
1965 Volkswagen Karmann Ghia Judson Supercharged te koop 1965 Volkswagen Karmann Ghia Judson Supercharged te koop 1965 Volkswagen Karmann Ghia Judson Supercharged te koop 1965 Volkswagen Karmann Ghia Judson Supercharged te koop
Contact: