Te koop - Auto's

Volkswagen - 411E - 1972

Gepost op:
11-09-2021
Merk:
Type:
411E
Bouwjaar:
1972
Details:
Hartelijk dank voor uw interesse in onze Volkswagen 411E.

Prachtige bijna volledig originele Volkswagen 411E.
Auto heeft jaren opgeslagen gestaan in een grote classic car verzameling. Waar hij uit maakte tot één van de uniekste Volkswagens. Menig persoon heeft dit model nog nooit gezien en dus word deze 411 altijd wel beschouwd als de verloren zoon. Door de jaren heen is het een zeldzaam model geworden omdat 60 procent niet meer bestaat van al de gebouwde modellen. Betreft een origineel Europees model en nieuw geleverd in Nederland. Deze 411 E is met een 1700 injectie luchtgekoelde motor, De motor is lopende, maar de auto heeft meerdere jaren stil gestaan. Enige werkzaamheden zullen misschien nodig zijn om de auto nog beter rijdend te maken.5 jaar geleden is voor een volgende APK alvast het laswerk gedaan op de bekende plekken en is een remrevisie uitgevoerd.

Het interieur is volledig origineel en ziet er na bijna 60 jaar nog goed uit. zoals u ziet is hij na nog geen enkele restauratie niet in nieuwstaat maar denk en verwacht dat ook niet bij deze auto. Deze auto is een prachtig patina!! waar je er niet weer één van zal vinden. Het lakwerk is 85% origineel. Natuurlijk door de jaren heen bijgewerkt en sommige delen bijgespoten zoals te zien is maar dat maakt het leven en het karakter bij deze unieke auto.
Deze auto neemt u zonder te praten mee door de tijd die hij heeft mee gemaakt en beleefd met een uniek uiterlijk patina waar geen 2e van is.

Motor loopt verder goed, mooi stationair en ook in hogere constante toeren goed.
Auto is compleet met papieren en kenteken. Export papieren kunnen wij verzorgen geen enkel probleem.
We zoeken voor deze 411Eeen perfect gepassioneerde liefhebber die hem net zo goed heeft verzorgd als de huidige eigenaar.

Voor het bieden raden wij aan eerst te komen bezichtigen en dan te gaan bieden. Het is en blijft een auto van 60 jaar oud!. Op de hoedenplank vindt u nog extra reserve onderdelen.

Afhalen welkom in Hardenberg.
Foto's:
1972 Volkswagen 411E te koop 1972 Volkswagen 411E te koop 1972 Volkswagen 411E te koop 1972 Volkswagen 411E te koop
Contact: