Te koop - Auto's

Triumph - TR6 Overdrive - 1976

Gepost op:
11-09-2021
Merk:
Type:
TR6 Overdrive
Bouwjaar:
1976
Details:
Deze prachtige Rode Triumph TR 6 met Overdrive die geheel is gerestaureerd van onder naar boven en van binnen en binnen de motorkap wordt hierbij aangeboden. Vanaf eind 2016 tot medio 2019 is hier veel geld in deze TR 6 geïnvesteerd van meer dan 12000 euro exclusief de werkzaamheden die als hobby is verricht.

Buitenkant;
Deze prachtige rode TR6 ziet er uit zoals die uit de showroom toentertijd kwam. Bijna geen gebruik sporen aan deze TR6 te vinden. Chroom, Lakwerk, Rubbers zijn allemaal in perfecte staat. Het mohair dak is ook nog gewoon als nieuw. Meegeleverd wordt ook nog een lange tonneau om de gehele binnenkant van de TR6 af te kunnen sluiten.

Binnenkant;
Op dashboard na is bijna de gehele binnenkant vernieuwd. Foto's geven dat ook aan. Zowel de vloerbekleding, stoelbekleding, deurpanelen zijn allemaal nieuw.

Motor;
De gehele motor is eruit geweest en voor een vriendenprijs van 2904,00 geheel gerestaureerd. Normaal zou het al het dubbele geweest zijn. Rekening daarvan en verdere rekeningen worden als dossier meegeleverd met de verkoop van de TR6. Tevens een soepele overdrive voor de lange afstanden, zodat de motor in lage toeren vele kilometers kan gaan maken.

Onderkant;
De gehele onderkant is nagekeken en waar nodig vernieuwd of gerestaureerd. Dit is ook allemaal waar te nemen op de foto's van de onderkant.

Aanvulling;
Deze TR6 rijdt, schakelt en remt zoals een Triumph TR 6 zou moeten zijn. Er zijn geen verborgen kosten te verwachten aan deze Triumph TR 6. Tevens zijn alle foto's recent voor deze advertentie gemaakt. Technische APK geldig tot 30-10-2022.

Indien er een liefhebber van een Triumph TR6 er 1 zoekt, dan is hierbij nu de zoektocht voorbij, want hier is die dan. Een geweldige mooie rode TR 6 met Overdrive compleet gerestaureerd in showroomstaat.

Foto's:
1976 Triumph TR6 Overdrive te koop 1976 Triumph TR6 Overdrive te koop 1976 Triumph TR6 Overdrive te koop 1976 Triumph TR6 Overdrive te koop
Contact: