Te koop - Auto's

Triumph - TR4Roadster - 1964

Gepost op:
11-09-2021
Merk:
Type:
TR4 Roadster
Bouwjaar:
1964
Details:
Volledig body-off gerestaureerde Triumph TR4 uit 1964 aangeboden

Deze fantastische TR4 is als nieuw! De in Powder Blue uitgevoerde TR4 is in een uitmuntende conditie, gespoten in de originele Triumph TR kleur Powder Blue.
De Triumph is sinds 2016 vanuit de USin Nederland en volledig gerestaureerd door de vorige eigenaar. De restauratie is sinds Jan 2020 afgerond.
Een oogverblindende klassieke sportwagen met zeer veel nieuwe onderdelen en details.

Deze geweldige TR4 uit 1964 is van de 1e serie en verkeert in een geweldige nieuwstaat. De roadster is voorzien van grote chromen spaak-velgen met vleugel moeren en nieuwe banden.
Nieuwe chromen bumpers, een nieuwe softtop en een volledig powder coated chassis. Het interieur is eveneens in een zeer mooie conditie, met nieuw dashboard, zwart tapijt en de originele vinyl lederen stoelen.

Exterieur:
Deze Triumph TR4 is in topstaat, het lakwerk is strak en netjes en professioneel aangebracht. Het chroomwerk is perfect en deels nieuw, voorzien van nieuwe spaak-velgen met nieuwe banden.
Tevens voorzien van originele Lucas koplampen, Een TR4 sport uitlaat systeem met een prachtig diep geluid.
Voorzien van chromen ronde spiegel, nieuwe badges, logos en decals. Chromen ruitenwissers, Monza tankdop.
De softtop is nieuw!Wij leveren bij deze TR4 ook een nieuwe cover, deze panelen vallen over het frame.
De bodem is hard, solide en volledig schadevrij.

Interieur:
Het interieur heeft twee zwart vinyl lederenstoelenen beige bies, nieuwe deurkaarten en een nieuw notenhouten dashboard met originele Smiths klokken en unieke bolle glaasjes, Triumph Pook-knop, lederen handrem-hoes en nieuwe Triumph TR4 matten. is voorzien van een origineel nieuw zwart tapijt set.
Het stuur is origineelen afgewerkt met spaken.Zowel van binnen als buiten echt in een top conditie.

Techniek:
Voorzien van de originele 2138cc 4 cilinder motor met 105PK, perfecte 4 versnellingen handbak en gereviseerde carburateurs. zeer netjes onderhouden.
Uiteraard is de techniek volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt. Deze TR4A is technisch in zeer goede staat en heeft een prachtig geluid.
Alle ophanging, remmen, leidingen, rubbers etc onder de auto zijn nieuw!

Details:
Deze originele TR4 is werkelijk een plaatje, precies zoals het hoort,en volledig gerestaureerd. Een zeer nette Engelse sportwagen met sterke 2.1 liter motor en chromen spaak-velgen. De Triumph is van een liefhebber geweest welke kosten noch moeite gespaard heeft.Altijd netjes onderhouden en gestald in een verwarmde garage. Wij hebben een uitgebreid taxatierapport beschikbaar en de 'owners workshop manual' bij de auto.

Een prachtige kans voor de liefhebber!

Wij leveren deze Triumph TR4inclusief:
APK (MOT) Nederlands
Documentatie en historie
Aflever beurt (controle)
Export documenten (uitvoer)

Interesse in deze TR4? u bent van harte welkom! neem voor een uitgebreide proefrit en bezichtiging contact op met Catawiki.

Transport:
In samenwerking met diverse transport partners kunnen wij deze klassieker wereldwijd versturen! heeft u interesse in transport of maatwerk? wij doen u graag een offerte. neem ook hiervoor contact op met Catawiki.

De Triumph staat in Rogat, Nederland

Foto's:
1964 Triumph TR4  Roadster te koop 1964 Triumph TR4  Roadster te koop 1964 Triumph TR4  Roadster te koop 1964 Triumph TR4  Roadster te koop
Contact: