Te koop - Auto's

Triumph - TR3 A - 1960

Gepost op:
18-03-2023
Merk:
Type:
TR3 A
Bouwjaar:
1960
Details:
Een sensationele TR3a met rally-uitrusting en overdrive!
De auto bevindt zich niet in Duitsland, maar in Sant Bartolomeo al Mare, Italië, waar hij kan worden bezichtigd en opgehaald.
Duitse registratie, TÜV (de Duitse tegenhanger van de APK), H-kentekenplaat (een H-kentekenplaat verwijst in Duitsland naar een klassieke auto).
Onderhouden door British Royal Cars, München.
Kilometerteller in mijlen.

De auto rijdt zeer goed, lange ritten zijn geen probleem en hij raakt niet oververhit op bergpassen of -wegen. Overdrive kan elektronisch worden ingeschakeld.
H-kentekenplaat (een H-kentekenplaat verwijst in Duitsland naar een klassieke auto), nieuwe TÜV (de Duitse tegenhanger van de APK), in maart / april 2021 zijn onderhoud en afstelling van de motor / carburateur uitgevoerd bij British Cars in München. Ramen en softtop in prima staat. Gelet op het feit dat de auto 61 jaar oud is, bevindt de techniek zich in goede staat.

De auto is perfect, hij heeft zelfs een ingebouwde startknop in de motorruimte, zodat u zelfs als u alleen bent de auto kunt onderhouden. De motor spint als een poesje. Met deze auto ben ik ook probleemloos naar mijn appartement aan zee in Italië gereden (circa 680 km enkele reis).

De auto wordt geleverd met reserve-onderdelen, gereedschappen en een handleiding met informatie en details over reparatie en afstelling.

U krijgt voor deze prijs een voertuig met een voormalig FIA-paspoort.
Er is niet aan de auto gesleuteld en de techniek is goed in orde. De auto bevindt zich in zeer goede staat voor zijn leeftijd en is een waardevolle investering. Het is onnodig om af te dingen want dit is een droom van een TR3a.

Houd er rekening mee dat dit een auto is die vele, vele jaren geleden is gebouwd en dat hij ook gedurende deze hele periode is gebruikt. Verwacht dus geen nieuwe auto of een tweedehands van een jaar oud. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop en fouten. De beschrijving van het voertuig dient alleen voor de algemene identificatie van het voertuig en vormt geen garantie in de zin van het handelsrecht. Het voertuig wordt verkocht onder uitsluiting van aansprakelijkheid voor materiële gebreken, aangezien de verkoop particulier is en dit een oldtimer is.

De Halda Tripmaster en Speedpilot rally-instrumenten zijn inbegrepen.
https://youtu.be/naPb9rIbpws

De TR3a komt van een Nederlandse verzamelaar.

Te bezichtigen en af te halen in Sant Bartolomeo al Mare, Italië. Transport en transportkosten dienen door de koper te worden georganiseerd en betaald.
Om latere teleurstellingen of misverstanden te voorkomen, is het raadzaam het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Gelieve contact op te nemen met Catawiki om een afspraak te maken.
Foto's:
1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop 1960 Triumph TR3 A te koop
Contact: