Te koop - Auto's

Schitterende MG TF in nieuwstaat

Gepost op:
15-09-2022
Merk:
Type:
TF
Bouwjaar:
1955
Prijs:
€ 33.950
Details:
Deze schitterende MG TF is een van de laatste modellen uit de beroemde T-serie van MG. De auto verkeert in bijna nieuwstaat en dan overdrijven we zeker niet. Deze MG TF heeft een bijzonder mooie en stijlvolle kleurencombinatie en de groen lederen bekleding geeft de auto een mooi en klassiek geheel. Zelden hebben we zo'n mooie MG TF gezien. Het is niet alleen de carrosserie of het interieur wat in bijna perfecte conditie verkeert, maar ook de onderkant en de motorruimte zijn haast smetteloos.

Om met de buitenzijde te beginnen, het lakwerk is van zeer goede kwaliteit. De auto is een aantal jaren geleden volledig body-off gerestaureerd, waarbij de eigenaar (een MG kenner en specialist) een volledig verslag (met foto's) van heeft geschreven. Erg leuk en waardevol om te lezen! Tijdens deze restauratie is ook het motorblok volledig gereviseerd en waar nodig zijn er verbeteringen aangebracht. Het is overigens een 'matching-number' auto, dus het motorblok, de carroserie en het chassis zijn nog origineel. De carrosserie is bijzonder gaaf en het plaatwerk sluit keurig aan. Het chroomwerk is ook in sublieme staat. De restauratie is zeer zorgvuldig gedaan, met ook zoveel mogelijk behoud van originaliteit. Het interieur is ook in bijzonder mooie staat, de bekleding en afwerking is zeer goed te noemen. Alle instrumenten werken naar behoren. Ook de cabrioletkap is nog prima en uiteraard zijn ook de zijschermen aanwezig. De tonneau of afdekzeil is recent nieuw gemaakt.

Het rijden in deze MG TF is werkelijk heerlijk. De auto schakelt en stuurt bijzonder fijn en ook de wegligging is erg goed. De 1250 cc XPAG motor loopt bijzonder rustig en soepel. De MG TF is een wat zeldzame verschijning geworden, maar wie op zoek is naar een schitterend, volledig gerestaureerd exemplaar, heeft hem met deze auto gevonden!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.
Foto's:
1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop 1955 MG TF te koop
Contact:
Klassiek Aktief
Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
Nederland
Tel. 033-3030734