Te koop - Auto's

Rolls-Royce - Corniche - 1985

Gepost op:
02-10-2021
Merk:
Type:
Corniche
Bouwjaar:
1985
Details:
1985 Rolls-Royce Corniche in zeer goede staat.

Een elegante cabriolet uit de jaren 80 met een prachtige kleurencombinatie van wit aan de buitenkant en een bruin leren interieur, in perfecte staat bewaard gebleven.

Geïmporteerd uit de VS, goedgekeurd en geregistreerd in Spanje als een historisch voertuig. Het chassis en lakwerk zijn in perfecte staat (roestvrij).

Geleverd met een geldige ITV (Spaanse keuring) indien de auto in Spanje wordt verkocht. De motor is brandschoon. Indien u interesse heeft, zijn er video's beschikbaar via Catawiki van de draaiende motor en van het voertuig rijdend.

Interieur in een perfecte staat. De elektrische cabriokap werkt perfect, evenals het hele elektrische systeem, de verlichting, enz.Het voertuig wordt altijd in onze garage gestald en aan een acculader.

Het enige minpunt is dat de chromen ring van een van de achterwielen ontbreekt zoals op de foto's te zien is, dit onderdeel is zeer gemakkelijk te vinden.

Deze Rolls-Royce is persoonlijk onderzocht door een expert van Catawiki.

Het voertuig staat in Ibi, Alicante, Spanje.
De auto kan vanaf 2 oktober opgehaald worden.
Foto's:
1985 Rolls-Royce Corniche te koop 1985 Rolls-Royce Corniche te koop 1985 Rolls-Royce Corniche te koop 1985 Rolls-Royce Corniche te koop
Contact: