Te koop - Auto's

Porsche - 911 3.2 Cabriolet Euro RUF - NO RESERVE - 1984

Gepost op:
18-09-2022
Merk:
Type:
911 3.2 Cabriolet Euro RUF - NO RESERVE
Bouwjaar:
1984
Details:
Deze Porsche 911 Carrrera 3.2 cabriolet is een originele Europese cabriolet waarvan er slechts 1.775 van geproduceerd zijn en heeft slechts 65.166 gereden heeft sinds hij nieuw was, zoals schriftelijk verklaard door de vorige eigenaars en heeft een bekende, gedocumenteerde geschiedenis.

Hij is nieuw verkocht in Duitsland in 1984 met nummerbord M-UT5533 en is in 1986 doorverkocht aan Thaler Hildegard in Bolzano die, gefascineerd door de beroemde RUF YELLOWBIRD, hem overgespoten heeft in YELLOWBIRD-geel en de auto aangepast heeft met originele RUF-accessoires, waaronder het sportieve stuur, verbeterde toerenteller, sportieve dubbele uitlaten, Fuchs 16 velgen, 300 km/u kilometerteller en waarschijnlijk nog andere mechanische verbeteringen.

In 1988 is hij doorverkocht aan meneer Luigi Corbellari via een autodealer, die hem vervolgens in 1990 doorverkocht aan de laatste persoon die hem meer dan 30 jaar in bezit gehad heeft tot op de dag van vandaag, die hem alleen 's zomers gebruikte en dan slechts zelden, met een passie had voor paarden en de auto binnen stalde.

De carrosserie is zeer solide zonder sporen van roest en het lakwerk is in zeer goede staat, glanzend en hoogwaardig.

De motor is origineel af fabriek en is recent gecontroleerd en onderhouden, met factuur. Voor wat betreft de mechanische delen zijn de remmen nieuw met gereviseerde remklauwen, nieuwe flexibele leidingen, nieuwe banden en de volledige stuurstang. De motor schakelt snel naar een hoger toerental en de auto rijdt goed op de weg. Er is een test uitgevoerd en er zijn geen wezenlijke gebreken ontdekt.

Het originele interieur is extreem zeldzaam: geproduceerd op verzoek van Porsche Exclusive, inclusief het bijbehorende dashboard in een 'Pearl White' (parelwitte) kleur, met wat gebruikerssporen door de zon, het is echter zeer zeldzaam. Het tapijt is ook origineel. Het dak is zeer zacht en opent en sluit moeiteloos, met uitstekende afdichtingen.

De onderzijde is in uitstekende staat. De auto heeft geen doorgedrongen roest dankzij het rustige leven dat hij de afgelopen 30 jaar heeft gehad en zijn lage kilometerstand en is op orde met de technische inspectie
die recent is doorstaan in september 2022 en geldig is tot september 2024.

Documenten in orde voor eigendomsoverdracht of export, inclusief Porsche-certificaat met technische specificaties.

Enkele video's van de auto, de motor en het rijden op de weg zijn beschikbaar. Foto's in hoge resolutie zijn ook beschikbaar en maken deel uit van deze beschrijving, te vinden op de website van de verkoper. Vraag hier a.u.b. naar via Catawiki. Bieders zijn ook van harte welkom om het voertuig, dat zich in Quarrata, provincie Pistoia, 51039 Italië bevindt, te komen bekijken en uit te proberen. Stuur a.u.b. een bericht naar Catawiki om ter plaatse een afspraak te maken; u kunt ook een videogesprek boeken vanaf uw smartphone.

We kunnen de eigendomsoverdracht of exportdocumenten op afstand regelen. Betaalbare verzending naar Italië, Europa of wereldwijd. U kunt de auto ook makkelijk op locatie ophalen omdat hij daar 15 dagen kosteloos kan blijven staan in onze opslagfaciliteit.

Vóór de levering zal er een conformiteitscontrole van de foto's en beschrijving uitgevoerd worden door een onafhankelijke expert die geregistreerd is op de officiële lijst van verzekeringstaxateurs en de gerechtshoflijst.

We raden aan om het voertuig voor het einde van de veiling te bezichtigen, of via een videogesprek op uw smartphone (WhatsApp, FaceTime). Stuur a.u.b. een bericht naar Catawiki om een afspraak te maken. De verkoper behoudt zich het recht voor om schadevergoeding te eisen indien de koper de aankoop niet betaalt in overeenstemming met het verkoopcontract dat automatisch tot stand komt met het winnende bod en de koper verplicht tot betaling (deze betaling kan worden gedaan via de website van de verkoper).

Volg onze NO RESERVE oldtimer veilingen!
Foto's:
1984 Porsche 911 3.2 Cabriolet Euro RUF - NO RESERVE te koop 1984 Porsche 911 3.2 Cabriolet Euro RUF - NO RESERVE te koop 1984 Porsche 911 3.2 Cabriolet Euro RUF - NO RESERVE te koop 1984 Porsche 911 3.2 Cabriolet Euro RUF - NO RESERVE te koop
Contact: