Te koop - Auto's

Opel - Kadett GT/E 1.9 - 1979

Gepost op:
15-01-2022
Merk:
Type:
Kadett GT/E 1.9
Bouwjaar:
1979
Details:
Opel Kadett GT/E 1900 bouwjaar 1979, Groep 2, afgesteld door Carenini, motor met 160 pk en sperdifferentieel achter, versnellingsbak met eerste versnelling omlaag.
Auto met een sportief verleden, eerste eigenaar was een Opel-dealer uit Triëst, met originele documenten. Foto's van die tijd en het wedstrijdklassement worden meegeleverd. De auto heeft enkele jaren stilgestaan, daarna zijn mechanica en carrosserie gerestaureerd en is het teruggebracht naar de oorspronkelijke kleuren, momenteel gekeurd en klaar voor gebruik, nieuwe standaard FIA-stoelen.
De motor en versnellingsbak zijn een paar jaar geleden opgeknapt.
Met een Groep 2 Carenini voorbereiding.
Carrosserie 4 jaar geleden volledig opgeknapt, zoals bij alle raceauto' zijn er enkele oppervlakkige onvolkomenheden, maar de carrosserie is gezond en netjes.
Geen FIA- of FIVA-certificaten, maar foto's en ranglijsten van wedstrijden uit die tijd zijn bijgevoegd, ze kunnen makkelijk worden opgevraagd.
De auto werd nieuw verkocht in Italië, in Triëst, de eerste eigenaar maakte hem meteen klaar om mee te racen, zoals te zien is op de foto's. Hij was de eigenaar van de Opel-dealer in Triëst.
U kunt de auto op afspraak via Catawiki bekijken in Scorzè (VE).
Foto's:
1979 Opel Kadett GT/E 1.9 te koop 1979 Opel Kadett GT/E 1.9 te koop 1979 Opel Kadett GT/E 1.9 te koop 1979 Opel Kadett GT/E 1.9 te koop
Contact: