Te koop - Auto's

MG - B Roadster - 1967

Gepost op:
17-07-2021
Merk:
Type:
B Roadster
Bouwjaar:
1967
Details:
MG B Roadster uit 1967 in goede staat.

Oorspronkelijk verkocht in Spanje, nog steeds met de originele kentekenplaten van Gran Canaria. Met een 1800 cc motor en 4 versnellingen zonder overdrive.

Al jaren eigendom van dezelfde familie. Carrosserie in goede staat, goed bewaard gebleven en zonder roest. Het lakwerk is een 7 van 10, niet perfect, maar met een mooie patina.

Er is wat slijtage omdat hij jaren geleden is gespoten, maar hij hoeft niet dringend te worden gelakt. Originele kleur.

Het interieur is origineel, de stoelen zijn origineel en hebben geen scheuren of kapotte delen. Het tapijt heeft een hele mooie kleur, maar er is slijtage na al die jaren. De originele vinyl cabriokap is in perfecte staat. Niet nieuw, maar het hoeft niet te worden vervangen.

De spaakvelgen zijn origineel. De banden zijn nieuw.
Mechanisch rijdt de auto erg goed en wordt geleverd met een geldige ITV (Spaanse keuring). De motor is onderhouden, inclusief filter, olie, nieuwe ontsteking, nieuwe koperen radiator, nieuwe olieradiator, enz.

De toerenteller werkt niet. De koppeling en de versnellingsbak werken heel goed. Mechanisch is het gewoon starten en genieten. Over het algemeen in goede staat, niet gerestaureerd maar goed onderhouden.

De auto staat in Toledo, Spanje.
Foto's:
1967 MG B Roadster te koop 1967 MG B Roadster te koop 1967 MG B Roadster te koop 1967 MG B Roadster te koop
Contact: