Te koop - Auto's

MG - B - 1963

Gepost op:
11-09-2021
Merk:
Type:
B
Bouwjaar:
1963
Details:
Mooie MGB Lepeldeur uit het jaar 1963 zoals blijkt uit Heritage Trust. Deze MGB is nog geheelMatching nummers en in technische staat perfect. De MGB is een oudere restauratie maar nog steeds roestvrije koets en onderkant. Vertoont wel hier en daar een gebruikersspoor die is aangetipt.

Rijdt helemaal perfect met een 3 synchroon versnellingsbak.Binnenkant is zeer netjes en heel.Deze MGB wordt compleet geleverd met een Tonneau, Packeway frame en dak, een Hardtop, Accu in en uit schakelaar en een stuurslot. Dus een echte complete levering. Het is een Europese MGB met een kilometerteller.

Door invoering uit Zwitserland is er een fout gemaakt in leeftijd van de MGB door de RDW in 1974. Dus bij een nieuwe tenaamstelling is het bijgevoegde Heritage Trust benodigd om de leeftijd 1963 op kenteken te krijgen. Door opgevraagde geboorte bewijs is dat aan te tonen.

Rubbers zijn allemaal goed als ook het chroomwerk wat veel vervangen is in nieuw. Achterbumper zou eigenlijk ook in nieuw vervangen moeten worden maar deze zijn op dit moment niet verkrijgbaar. Dus op termijn de achterbumper vervangen en voor de rest is chroom 100%.

Deze MGB is nog 1 van de eerste leveringen en ook nog matching nummers. Dus nu een ideaal moment om aan een 1ste levering MGB te komen die ook nog matching nummers is.

Er zijn verder geen technische verborgen gebreken aan deze MGB Lepeldeur. Starten en rijden.

De auto kan bezichtigd en eventueel opgehaald worden in Wijk bij Duurstede, Nederland.
Foto's:
1963 MG B te koop 1963 MG B te koop 1963 MG B te koop 1963 MG B te koop
Contact: