Te koop - Auto's

Mercedes-Benz - 300CE Sport Line - 1990

Gepost op:
19-11-2022
Merk:
Type:
300CE Sport Line
Bouwjaar:
1990
Details:
De door ons gepresenteerde Mercedes 300CE Sport Line uit 1990 is verbluffend goed bewaard gebleven en heeft slechts 146.000 km op de teller. De auto was van een Mercedes-Benz verzamelaar uit de buurt en werd alleen in het weekend gebruikt voor korte ritjes.
Hij is altijd onderhouden en met de uiterste zorg gestald op een overdekte parkeerplaats.
De mechanica is briljant en klaar voor elke reis zonder problemen. Er hoeft niets aan gedaan te worden en hij is stil en ligt vloeiend op de weg bij elke snelheid.
Het lederen interieur met bruyère inzetstukken springt meteen in het oog, omdat het door de jaren heen zeer goed onderhouden is. U hoeft alleen maar naar de plastic onderdelen, het stuur en de knop van de versnellingsbak te kijken om te begrijpen dat er altijd zorgvuldigmee om is gegaan.
De opties uit die tijd zijn er in overvloed en allemaal in werkende staat. Van de elektrisch bedienbare motorkap tot aan de automatische klimaatregeling. Ook heeft hij elektrisch verstelbare stoelen met geheugen voor twee standen, een autoradio en originele Mercedes-Benz lichtmetalen velgen.
De nooit gerestaureerde carrosserie verkeert gezien zijn glans nog in zeer goede staat. Hij heeft slechts enkele kleine gebreken, aangegeven op de foto's, die we na 32 jaar op de weg als normaal beschouwen.
Rijklaar, om te genieten van lange reizen in absoluut comfort en stilte.
De papieren zijn gereed voor deeigendomsoverdracht.
Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
De kosten voor de eigendomsoverdracht of uitschrijvingskosten voor export komen ook ten laste van de koper.
De auto kan op afspraak via Catawiki bezichtigd worden in Ragusa (RG).
Foto's:
1990 Mercedes 300CE Sport Line te koop 1990 Mercedes 300CE Sport Line te koop 1990 Mercedes 300CE Sport Line te koop 1990 Mercedes 300CE Sport Line te koop
Contact: