Te koop - Auto's

Mercedes-Benz - 300 E 4-Matic - 1988

Gepost op:
20-11-2021
Merk:
Type:
300 E 4-Matic
Bouwjaar:
1988
Details:
Een unieke Mercedes E-klasse uit de W 124-serie is deze prachtige sedan zeker: een zeldzame300E als 4 -wiel aangedreven 4-matic versie en dan ook nog eens voorzien van vrijwel alle leverbare opties!

Nieuw geleverd in Duitsland en daarna als "Jahreswagen" naar Spanje meeverhuisd en nu als "Rentnerfahrzeug" weer terug gekomen. Allemaal gedocumenteerd in het onderhoudsboekje.

De motor start op slag en loopt geruisloos, de auto stuurt en rijdt formidabel, de versnellingsbak schakelt mooi over.

Kortom een subliem rijdende E-klasse en het is verbazend hoe goed deze modellen rijden: menig moderne dure auto kan hier nog steeds niet aan tippen.
Dan nog de bouwkwaliteit: dit zijn volgens kenners de beste auto's die ooit gemaakt zijn: voor de eeuwigheid gebouwd!

Ziet er fantastisch uit in zwartmetallic (kleurcode 199) met een vrijwel smetteloos zwart lederen interieur.

De optielijst is bijna eindeloos, hier een kleine opsomming:airco, schuifdak, tempomaat, elektrisch verstelbaar en verwarmd zwart leren interieur met 4 hoofdsteunen en armsteunen, getint glas, abs, koplampwissers, elektrische ramen, brandblusser, airbags, standkachel etc.etc.

Het zal lastig worden om een completer uitgevoerd exemplaar te vinden, zeker in deze conditie.

Door het warme en droge klimaat is de auto goed bewaard gebleven en volledig roestvrij, zo mooi zie je ze niet vaak.

Rondom had de auto een paar krassen en minimale gebruikssporen en dat was de reden dat we de auto professioneel hebben laten overspuiten en er nu echt weer als nieuw uitziet.

Deze unieke W124 is te zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki
Foto's:
1988 Mercedes 300 E 4-Matic te koop 1988 Mercedes 300 E 4-Matic te koop 1988 Mercedes 300 E 4-Matic te koop 1988 Mercedes 300 E 4-Matic te koop
Contact: