Te koop - Auto's

Lancia - Prisma 1300 "NO RESERVE" - 1987

Gepost op:
20-02-2021
Merk:
Type:
Prisma 1300 "NO RESERVE"
Bouwjaar:
1987
Details:
Lancia Prisma 1300 ZONDER MINIMUMVERKOOPPRIJS, sedan oorspronkelijk Italiaans, van de eerste eigenaar, 36.085 km op de teller gecertificeerd middels facturen.
De Prisma is in mooie staat bewaard gebleven, de enige eigenaar van deze auto was een voormalige Lancia-monteur. Eerste lak behouden met beschermend plastic nog op de deurpanelen.
De distributie is volledig gereviseerd na lang te hebben stilgestaan. De auto zal worden verkocht met een nieuwe Italiaanse technische keuring.

Van buiten is de carrosserie is in uitstekende staat. De originele grijze lak heeft geen ernstige gebreken. Chroom en afdichtingen zijn in zeer goede staat. De verkoper bevestigt dat het chassis gezond is en dat de onderzijde nog steeds de was en originele beschermende coating van de fabrikant heeft.

Interieur in prachtige staat, met de originele blauwe stoffen bekleding. Het stuur, dashboard en hemelbekleding zijn in uitstekende staat.
De instrumentatie aan boord en de elektrische apparatuur werken naar behoren.

Deze Prisma is uitgerust met een 4-cilinder 1.301cc motor, hij had 77 PK vermogen toen hij de fabriek verliet. De mechanica en de 5 handgeschakelde versnellingen werken perfect.
De auto heeft net een mechanische revisie gehad, de distributieriemkit is vervangen. De olie werd in 2013 vervangen bij 35.918 km, voordat hij in opslag ging, en nog eens in februari 2021 samen met de distributieriemkit (Selenia standaardolie) alsmede de filters.

De 4 originele velgen zijn in goede staat, met intacte banden.
Het reservewiel is inbegrepen met de originele band, nooit gebruikt. Deze auto rijdt en remt goed, als nieuw.

Wij zullen u na de veiling in contact brengen met een transporteur gespecialiseerd in nationaal en internationaal vervoer, de kosten hiervan zullen na de verkoop en na akkoord tussen beide partijen ten laste komen van de koper.

De kosten voor de exportdocumenten zijn voor rekening van de koper. Deze kosten zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italiƫ.
Foto's:
1987 Lancia Prisma 1300 "NO RESERVE" te koop 1987 Lancia Prisma 1300 "NO RESERVE" te koop 1987 Lancia Prisma 1300 "NO RESERVE" te koop 1987 Lancia Prisma 1300 "NO RESERVE" te koop
Contact: