Te koop - Auto's

Lancia - Fulvia Coupè 1.3S series III - 1973

Gepost op:
19-11-2022
Merk:
Type:
Fulvia Coupè 1.3S series III
Bouwjaar:
1973
Details:
Lancia Fulvia Coupé 1.3S 3e serie uit 1974, in een zeer goede staat, gerestaureerd in 2018 en sindsdien nauwelijks gebruikt, altijd binnen gestald.

De carrosserie werd gerestaureerd door het vervangen van de rechteronderkant, het achterbankschot en de achterspatborden; volledig opnieuw gespoten.
Origineel interieur, groen tapijt in een zeer goede staat, originele en perfect bewaard gebleven kunstlederen zitplaatsen, de hemelbekleding van het interieur is origineel en nog in een uitstekende staat (zeldzaam voor dit model).

Onderdelen van het exterieur vervangen: raamafdichtingen, druipraillijsten en verchroomde lijsten. Opgeknapte velgen.
De mechanische onderdelen werden volledig gereviseerd en zijn volledig functioneel. Ophanging, armen en stuurhuis zijn OK, de steekassen en remmen werden vervangen. De banden aan de voorkant en achterzijde hebben 70% profiel maar zijn een beetje oud.
Voordat de keuring plaatsvond, heeft het een onderhoudsbeurt gehad, zonder enige problemen goedgekeurd gedurende de keuring.

Originele Saratoga Witte kleur - Lancia 86980031.

De gehele restauratie werd door een expert uitgevoerd.
De carrosserie en de onderzijde zijn in een uitstekende staat, zonder roest.
De lak heeft enkele onvolkomenheden vanwege normaal gebruik, maar er zijn geen barsten of deuken.

Het voertuig kan worden bezichtigd in Vignate, Italië.
Foto's:
1973 Lancia Fulvia Coupè 1.3S series III te koop 1973 Lancia Fulvia Coupè 1.3S series III te koop 1973 Lancia Fulvia Coupè 1.3S series III te koop 1973 Lancia Fulvia Coupè 1.3S series III te koop
Contact: