Te koop - Auto's

Lancia - Beta Montecarlo series II - 1981

Gepost op:
15-01-2022
Merk:
Type:
Beta Montecarlo series II
Bouwjaar:
1981
Details:
Lancia Montecarlo II-serie uit 1981 in zeer goede staat, met documenten klaar voor de overdracht van eigendom, nieuwe nummerplaat in de jaren 1980 wegens een verandering van provincie, ASI geregistreerd met CRS (certificaat van historisch belang), het originele registratiedocument is beschikbaar voor verzamelaars.

Lichte restauratie (conserverend) aan de carrosserie uitgevoerd in 2015 door een werkplaats gespecialiseerd in klassiekers.
Mechanica altijd onderhouden met hoogwaardige materialen, de ophanging is volledig gereviseerd samen met de lagers van de distributie, waterpompthermostaat en de gehele koeleenheid zoals de radiator, verwarmingsradiator en alle leidingen.

Volledig gereviseerd remsysteem met vervangen rubberen en ijzeren slangen, vervangen hoofdremcilinder, hoofdkoppelingscilinder en secundaire cilinder, gereviseerde remklauwen.

Motor met (nummergelijk) 90.145 km; het kan elke afstand op de weg afleggen, het roept gevoelens op van een onvervalste sportwagen uit de jaren 1980, een racerit die bijna op een kart lijkt.

Interieur is origineel en nooit opgeknapt dankzij de nauwgezette zorg van de vorige 3 eigenaren. Voor alle Lancia liefhebbers en kenners: het spreekt voor zich dat, zoals te zien is op enkele foto's, er minimale sporen van ouderdom zijn zoals op de armleuning op de linker deur.

Banden zijn in zeer goede staat, de bodem en de hele structuur/carrosserie van de auto zijn zeer goed; deze auto heeft nooit ongelukken gehad en werd altijd binnen gehouden.

De auto kan in overleg wereldwijd worden verzonden. Kosten voor een eigendomsoverdracht of export zijn voor de koper.


Hij kan worden bezichtigd in Reggio Calabria, Italiƫ.
Foto's:
1981 Lancia Beta Montecarlo series II te koop 1981 Lancia Beta Montecarlo series II te koop 1981 Lancia Beta Montecarlo series II te koop 1981 Lancia Beta Montecarlo series II te koop
Contact: