Te koop - Auto's

Jaguar - XJ6 S2 4.2 - 1978

Gepost op:
20-05-2023
Merk:
Type:
XJ6 S2 4.2
Bouwjaar:
1978
Details:
Jaguar XJ6 Europese uitvoering, met slechts 22.279 km sinds hij nieuw was. Hij staat sinds 1995 in een garage, als eigendom van een Duitse zakenman die naar Italië was verhuisd. De kleur, interieur, motor, versnellingsbak en carrosserie zijn volledig in orde (met Jaguar-certificaat).
Hij is uitgerust met een airconditioningsysteem.

De carrosserie is in de originele British Racing Green-kleur en is net gepolijst. Er zijn wat onvolkomenheden door normaal gebruik (zie foto's) en sommige plekken zijn in het verleden opnieuw gelakt, maar het is glanzend, degelijk en zeer netjes.

Het echt "Connolly"-lederen interieur in biscuitkleur is origineel en mooi, het dashboard is perfect en de auto is een authentieke Engelse saloon.

Op mechanisch vlak is de versnellingsbak volledig gereviseerd, er is een nieuwe startmotor geplaatst en er is een complete revisie van de brandstofleidingen en carburateur uitgevoerd, met een nieuwe accu. De auto start en loopt. Er kan op privéterrein mee worden gereden. Naar goeddunken van de nieuwe eigenaar kan wat routineonderhoud nodig zijn voor het rijden over lange afstanden.

Het airconditioningsysteem heeft reparaties van de aansluitleidingen nodig, maar is aanwezig.

De bodemplaat is behoorlijk degelijk (zie foto) zoals verwacht mag worden van een auto met zeer weinig kilometers en enkele originele fabrieksstickers zijn nog aanwezig!

De is in 1995 verlopen en de auto wordt afgeleverd zonder geldige apk. De Duitse documenten zijn kopieën. We kunnen een technische fiche verstrekken om u te helpen bij de registratie in uw land.

Degelijke, originele Jaguars zoals deze met een lage kilometerstand zijn nu zeer zeldzaam en een geweldige investering voor de toekomst, de 4.2-versie met dezelfde motor als de glorieuze Jaguar XKE (E-Type).

Enkele video's van de auto, de motor en het rijden op de weg zijn beschikbaar. Ook is er een fotogalerij in hoge resolutie beschikbaar die deel uitmaakt van deze beschrijving, te vinden op de website van de verkoper. Gelieve hiernaar te vragen via Catawiki. Bieders zijn ook van harte welkom om het voertuig te bezichtigen en om een proefrit te maken. Hij bevindt zich in Quarrata 51039 (PT), Italië. Gelieve contact op te nemen met Catawiki om een afspraak te maken. U kunt ook een videogesprek boeken via uw smartphone.

We kunnen de eigendomsoverdracht of exportpapieren op afstand regelen. Betaalbare levering binnen Italië, Europa en naar de rest van de wereld. U kunt de auto ook probleemloos ter plaatse ophalen. Hij mag kosteloos 15 dagen in onze stalling blijven staan.

We raden u aan om het voertuig voor het einde van de veiling te bezichtigen, dit kan ook via een videogesprek op uw smartphone (WhatsApp, FaceTime). Stuur een bericht naar Catawiki om een afspraak te maken. De verkoper behoudt zich het recht voor om schadevergoeding te eisen als de koper de aankoop niet betaalt, wat automatisch wordt geacht te hebben plaatsgevonden met het winnende bod en dit verplicht de koper tot betaling, volgens het verkoopcontract dat beschikbaar is op de website van de verkoper.

Volg onze veilingen van klassieke auto's ZONDER MINIMUMPRIJS op Catawiki.
Foto's:
1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop 1978 Jaguar XJ6 S2 4.2 te koop
Contact: