Te koop - Auto's

Jaguar - XJ6 4.2 Series 2 NO RESERVE - 1978

Gepost op:
13-02-2021
Merk:
Type:
XJ6 4.2 Series 2 NO RESERVE
Bouwjaar:
1978
Details:
Origineel Nederlands geleverde Jaguar XJ6 4.2 Series 2 van 1978 in een prachtige kleur groen metallic.

Deze Jaguar is onlangs overgespoten in groen metallic lak wat een perfecte kleurencombinatie vormt met het beige lederen interieur. De auto vormt een prima basis als rijdersauto voor dagelijks gebruik, de Jaguar rijdt en schakelt goed.

Het exterieur verkeert in een hele nette en harde conditie. Op de bumper linksachter bevindt zich alleen wat roestvorming. De bodem van deze Jaguar verkeert in een hele goede en nette staat en is recent aangepakt. Zijn beige lederen interieur is origineel en verkeert in goede conditie en vertoont geen scheurtjes of iets dergelijks.

De Jaguar is recent APK afgekeurd, er mankeren een paar dingen aan, zie APK afkeurrapport. Een aantal reparaties zijn reeds door huidige eigenaar uitgevoerd, op een drietal dingen na, zie foto APK afkeurrapport. De motor loop ook wat onregelmatig, auto lekt wat olie en de remmen moeten nagekeken worden.

Auto heeft een afgelezen tellerstand van 12.335 kilometer.

Kortom nog een nette Jaguar XJ6 voor de echte liefhebber.


Uiteraard heeft de Jaguar door de jaren heen gebruikers/ouderdomssporen opgelopen, zie foto's.

U bent van harte welkom om deze auto in onze showroom te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken voor dat u biedt.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldemarkt, Nederland.
Foto's:
1978 Jaguar XJ6 4.2 Series 2 NO RESERVE te koop 1978 Jaguar XJ6 4.2 Series 2 NO RESERVE te koop 1978 Jaguar XJ6 4.2 Series 2 NO RESERVE te koop 1978 Jaguar XJ6 4.2 Series 2 NO RESERVE te koop
Contact: