Te koop - Auto's

Jaguar - XJ40 Daimler - 1989

Gepost op:
20-11-2021
Merk:
Type:
XJ40 Daimler
Bouwjaar:
1989
Details:
Jaguar Daimler, het meest gewilde model uit de XJ40-reeks.

De Jag is gereviseerd en verkeert in absolute topstaat. Het project is in de loop van 2021 uitgevoerd en eind september afgerond. Nooit bij ongelukken betrokken geweest, allemaal origineel.

Deze mooie auto komt uit Spanje en was een roestvrij exemplaar, met minimale oppervlakteroest in de kofferbak. Dit deel werd zorgvuldig schoongemaakt, behandeld en opnieuw gespoten.

Volledig herspoten, alle delen van de carrosserie werden gedemonteerd. Tijdens de voorbereiding is het oude lakwerk verwijderd.

Ondertussen werden de chromen bumpers, alle chromen afwerkingen, handgrepen, ornamenten, antenne, emblemen, koplampen, achterlichten, etc, gedemonteerd en allemaal gereinigd, gezandstraald, gepolijst, gelakt, etc.

Het interieur is origineel gebleven, maar is opgeknapt zodat het er bijna nieuw uitziet. Het leer ziet er geweldig uit, nergens scheuren, barsten of veel slijtage. Het tapijt is als nieuw.

Voor en tijdens de montage zijn alle kunststoffen, metalen en glazen delen vervangen / gerepareerd / gerestaureerd.

Niets werd op de auto teruggezet zonder te worden gecontroleerd en herzien volgens de specificaties en uiterlijk van de fabriek.

De motor is gereinigd, delen gepolijst die hun glans hadden verloren, beide riemen zijn vervangen, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof en alle filters. De transmissie is ook onderhouden, met nieuwe olie, pakking, filter.
Ook de draagarmbussen boven aan de voorkant werden vervangen.

Het inlaatspruitstuk, uitlaatspruitstuk, plus de bovenkant van de uitlaat zijn gezandstraald en opnieuw gespoten, plus nieuwe pakkingen.

De auto heeft het meest gewilde lichtmetalen model (het reservewiel is hetzelfde model), Latice, 15'.

Volledig functionerende elektra (zeer zeldzaam):

4 x elektrische ramen
Twee elektrische spiegels
Elektrische stoelen
Verwarmde voorstoelen
Elektrisch zonnedak
Elektrische antenne
Originele radiocassettespeler van Jaguar
Zonwering achter
Centrale vergrendeling
Computer-board
Leeslampjes op de achterbank
Houten tafelverlichting voor de achterbank
Portierlampjes in alle 4 de deuren

AC-systeem - de motoren zijn gestart, maar ik heb ze niet bijgevuld.

De auto loopt soepel, stil en zeer comfortabel, hij is rijklaar, u kunt er meteen mee rijden of meenemen naar klassieke auto-evenementen.
Foto's:
1989 Jaguar XJ40 Daimler te koop 1989 Jaguar XJ40 Daimler te koop 1989 Jaguar XJ40 Daimler te koop 1989 Jaguar XJ40 Daimler te koop
Contact: