Te koop - Auto's

Jaguar - E-Type Series III V12 - 1973

Gepost op:
03-04-2021
Merk:
Type:
E-Type Series III V12
Bouwjaar:
1973
Details:
Jaguar E-Type Series III V12 cabriolet met handgeschakelde versnellingsbak, begin 2020 geïmporteerd uit de Verenigde Staten en in zeer goede staat arriveerde. Na aankomst in Europa werd hij gerestaureerd en werden alle verbruiksgoederen en versleten onderdelen vervangen.

Het voertuig is in zeer goed onderhouden en originele staat (zowel de motor als de transmissie zijn origineel, matching numbers). Hij start meteen, schakelt soepel door alle versnellingen en loopt goed stationair bij 900 toeren.

Uitgerust met spaakvelgen, mooie chroomdelen en dieprood lakwerk. De gewaxte canvas soft-top is ook in perfecte staat. Hij is uitgerust met de elegantere Europese bumpers.

Het lakwerk, de uitlaat, schokbrekers en banden zijn nieuw. Olie ververst (motor, transmissie, remmen, assen), het hele voertuig gecontroleerd (motor, stuurinrichting, kabelboom, verwarmingscircuit) en een onderhoudsbeurt verricht.

Alle invoerbelastingen zijn betaald, het belastingbewijs zal worden verstrekt, evenals het FFVE-certificaat. Dit voertuig kan worden bezichtigd in Pourrières, Frankrijk.
Foto's:
1973 Jaguar E-Type Series III V12 te koop 1973 Jaguar E-Type Series III V12 te koop 1973 Jaguar E-Type Series III V12 te koop 1973 Jaguar E-Type Series III V12 te koop
Contact: