Te koop - Auto's

Honda - Civic CRX 1.6i-16V - 1990

Gepost op:
17-07-2021
Merk:
Type:
Civic CRX 1.6i-16V
Bouwjaar:
1990
Details:
Hartelijk dank voor uw interesse in onze Honda CRX.

Is hij niet geweldig??
Hier worden wij nu blij van :-)
Een perfect echte Originele Nederlands geleverde CRX. Die van voor tot achterbumper geheel klopt.
Technisch in perfecte staat. Auto is in 2012 volledig gerestaureerd. Motor helemaal na gekeken en voorzien van vele nieuwe onderdelen. Ook heeft hij een spik splinter nieuwe originele cilinderkop. Nummers kloppen allemaal en is echt en origineel!
Ook is het carrosserie volledig aangepakt. Zoals de CRX bekend stond is roest. Deze CRX is volledig aangepakt en alle slechte delen volledig opgeknapt.
Daarna volledig gezandstraald en perfect gespoten!!. Ook is er een Kilometerrapport aanwezig die aangeeft dat dit een logische en correcte originele kilometerstand is! een leuke must have om er bij te hebben!

Het interieur is volledig origineel! en verkeerd in nieuwstaat! perfecte echte stoelen origineel CRX! Alles werkt en doet. Ook het elektrisch schuif kantel dak werkt goed!

Voorzien van 4 nieuwe banden.

Kortom zeer unieke en echte CRX. Technisch volledig super! motor start direct en is rook en trilling vrij. Voorzien van nieuwe koppeling en drukgroep waardoor de versnellingsbak perfect schakelt. Remmen zijn recent gereviseerd. Wat het mooiste en hem zo leuk maakt is dat in alle ramen het NL kenteken staat gedrukt met letters. Dat duid aan dat hij nog helemaal origineel is en geen schades heeft gehad. Motorruimte in perfecte staat. Met een perfect leesbaar typeplaatje en chassisnummer.

Unieke auto voor de liefhebber/verzamelaar.
Foto's:
1990 Honda Civic CRX 1.6i-16V te koop 1990 Honda Civic CRX 1.6i-16V te koop 1990 Honda Civic CRX 1.6i-16V te koop 1990 Honda Civic CRX 1.6i-16V te koop
Contact: