Te koop - Auto's

Ford V8 cabriolet super deluxe van 1941.

Gepost op:
28-07-2021
Merk:
Type:
cabriolet super deluxe
Bouwjaar:
1941
Details:
Transport door geheel Europa is geen prolbeem! (ook nu met covid)

Hallo,
Bij deze aangeboden, een zeer fraaie Ford V8 cabriolet super deluxe van 1941.

Wilt u deze zomer in een cabriolet V8 rijden dan is dit uw kans, deze zeer nette Ford kan direct de weg op. De auto is voorzien van geldig NL kenteken en is gekeurd door de RDW, zonder op of aanmerking is de Ford goed gekeurd. De kap naar beneden en genieten dus.

Het is ook niet gek dat de RDW geen op of aanmerking had want er is door de vorige eigenaar de afgelopen jaren voor een kleine 11000,- gespendeerd om de Ford technisch weer in top staat terug te brengen en daarna eigenlijk nauwelijks nog bereden. U kunt dan denken aan nieuwe fuses, nieuwe stuurkogels, nieuwe stuurstang, 4x nieuwe schokbrekers etc etc.

De welbekende V8 zijklepper loopt perfect! start vlot en heeft geen nare bijgeluiden. En wat is het genieten om met de kap naar beneden te rijden en te luisteren naar het heerlijke V8 geluid! Eveneens de versnellingbak (three on the three) laat zich goed schakelen en heeft geen gebreken.

Optisch verkeerd de Ford ook in zeer nette staat, de lak ziet er nog goed uit. Daarnaast is het interieur nog in nette staat zonder beschadigingen, de kap laat zich soepel bedienen en verkeerd ook in nette staat.

Voor de veiligheid zijn er knipperlichten gemonteerd. Het chrome glimt mooi en is in nette staat.
Al met al een mooie complete nette auto waar u nog jaren plezier van kan hebben. Het fijne van deze Ford is dat er niks meer aan hoeft te gebeuren, u kunt de sleutel omdraaien en de zon tegemoet rijden.

Details of andere gewenste foto's/video's kan ik op aanvraag maken.
De auto is te bezichtigen in Wirdum Nederland.

Transport door geheel Europa is geen prolbeem! (ook nu met covid)

M.v.g.

Helaas kan ik maar 12 foto's bijvoegen. Ik heb nog veel meer die ik kan mailen.
Foto's:
1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop 1941 Ford cabriolet super deluxe te koop
Contact:
Classic Car Dealer
Tsjaerderdyk,, 3
9088CB wirdum fr
Nederland
Tel. +31682402834