Te koop - Auto's

Ford USA - Thunderbird P-Code - 1955

Gepost op:
14-05-2022
Merk:
Type:
Thunderbird P-Code
Bouwjaar:
1955
Details:
Een prachtige, body-off gerestaureerde Ford Thunderbird P-Code met soft-top en hard-top.

Bouwjaar: 1955.
Keuring of apk : Geen geldige APK keuring (APK vrijstelling in Nederland).
Papieren: Amerikaanse titel, alle invoerrechten zijn voldaan.
Transmissie: Automaat.
Motor: 4.785cc 8 cilinder, 199 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Chancellor Gray Metallic
Kilometerstand: 1.177 Miles (afgelezen).

Staat van onderhoud: De auto is in Amerika volledig gerestaureerd en verkeert in uitstekende staat. De motor loopt uitstekend en de versnellingsbak schakelt naar behoren. De auto stuurt en remt zoals het hoort. Alles is aangepakt tijdens de restauratie.

Staat van lakwerk : Lakwerk is in goede staat, heeft normale gebruikssporen. Het lakwerk is tijdens de restauratie ook volledig vernieuwd en verkeert hierdoor in een zeer goede staat.

Staat van interieur: Het interieur is in zeer goede conditie, uitgevoerd in de originele kleur zwart/wit vinyl. Het interieur is voorzien van alle originele knoppen en tellers. Ook het interieur is volledig gedaan en verkeert dus ook in een uitstekende staat.

Opties: Kelsey-Hayes wire wheels, Hard-top in kleur, Soft-top zwart, Body-off gerestaureerd, Automaat, P-code motor, Kleiner T-Bird stuurwiel voor een makkelijke in en uitstap.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland.

Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren.
Foto's:
1955 Ford Thunderbird P-Code te koop 1955 Ford Thunderbird P-Code te koop 1955 Ford Thunderbird P-Code te koop 1955 Ford Thunderbird P-Code te koop
Contact: