Te koop - Auto's

Ford USA - Mustang Fastback Bullit - 1968

Gepost op:
15-01-2022
Merk:
Type:
Mustang Fastback Bullit
Bouwjaar:
1968
Details:

Ford Mustang Fastback 1968 BULLIT super mooi, strakke lijnen en 100 procent in orde gemaakt, geleverd origineel in de kleur groen, ook op origineel op het Kenteken BULLIT 1


Een originele Ford Mustang Fastbackdie onverprutst is waar alle vloerdelen nog origineel van zijn, teven de originele kleurstelling toen hij in 1968 de band afrolde,

Verder is deze Bullit van alle luxe opties uit 1968 voorzien, stuurbekrachtiging, luxe midden console, en krachtige schijfremmen voor. De wagen start direct, schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen, loopt mooi stationair op 800 toeren en remt Super. Deze Shelby is verder voorzien van gloednieuwe Radial BF Goodrich banden, mooi chroom en een prachtige Competitiongreen laklaag, origineel deze kleur geleverd.

Het interieur is in zeer nette staat en beschikt nog over de origineleleren dakhemel, tevens is het interieur nog het originele interieur!
De verleden eigenaar heeft deze auto altijd binnen gestald en dit is er ook aan af te zien. Verder beschikt de auto over een Marti Report.


EXTRA OPMERKING:
- Originele hemel bekleding,
- Originele Build sheet aanwezig
- Marti Report aanwezig!
- Matching numbers!
- Originele sleutels aanwezig!
- Nieuw interieur.
- Origineel reserve wiel,
- Nieuwe automatische transmissie met overdrive!
- Nieuwe remschijven
- Nieuwe veren.
- Nieuwe draagarmen.
- Nieuwe rubberschassis.
- Nieuwe Interieur rubbers.
- Nieuwe Banden rondom.
- Nieuwe licht metalen velgen.
- Nieuw Chroom rondom.
- Nieuwe Emblemen.
- Compleet Nieuw Interieur, leder.
- Nieuw houten stuur, origineel inbegrepen.
- Nieuwe Startmotor.
- Nieuwe Rem cilinder.
- Nieuw 2 disc Special Edition Steve McQueen.
- etc etc etc

Het is de ultieme droomauto van een man waarvan het hart sneller gaat kloppen als hij denkt aan Hollywood-films en achtervolgingsscènes. Leuk feitje: de bijna tien minuten durende achtervolgingsscène in Bullit is opgenomen in drie weken(!). Door heel San Francisco zijn destijds opnames gemaakt om de perfecte scène te schieten.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Bruinisse , Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

#luxuryselection
Foto's:
1968 Ford Mustang Fastback Bullit te koop 1968 Ford Mustang Fastback Bullit te koop 1968 Ford Mustang Fastback Bullit te koop 1968 Ford Mustang Fastback Bullit te koop
Contact: