Te koop - Auto's

Ford USA - Mustang Fastback - 1967

Gepost op:
08-01-2022
Merk:
Type:
Mustang Fastback
Bouwjaar:
1967
Details:
Ter veiling aangeboden is deze Shelby GT500 Tribute gebaseerd op een echte V8 Fastback Mustang uit 1967.

De auto is uitgerust met een 351 Cleveland motor en een toploader handgeschakelde transmissie met 4 versnellingen.
De motor is gebouwd met Trick Flow aluminium cilinderkoppen en heeft genoeg Pk's om goed van dit juweeltje te kunnen genieten!
De motorruimte heeft aluminium klepdeksels en chromen of aluminium beugels en riemschijven.
De radiator is gemaakt van aluminium en koelt de motor goed, de motor loopt en de transmissie schakelt prima door de 4 versnellingen, de auto is voorzien van stuurbekrachtiging en rembekrachtiging met schijven, ze werken allebei.

De auto is gebouwd als eerbetoon aan de echte Shelby GT500 die in 1967 werd gebouwd, echte Shelby's kosten tegenwoordig meer dan €200.000.
Deze Tribute kunt u voor een fractie daarvan rijden.

Het interieur is uitgerust met kuipstoelen, achterbank en middenarmsteun, moderne radio geïnstalleerd en een dakconsole met verlichting
gemonteerd op het dak van de luxe versie, er staat Shelby Signature op het dashboard geschreven en er is ook een modern houten sportief stuurwiel.

De auto is uitgerust met de juiste aluminium wielen met 10 spaken in de juiste stijl alsmede de GT500 strepen op de zijkanten, kofferbak en motorkap in de juiste stijl zoals de Shelby GT500 in 1967 had, uitgerust met een polyester kofferbak en motorkap, luchthappers aan de zijkant en dubbele verstralers in de grille in een vroege stijl, het achterlichtpaneel is uitgerust met de speciale achterlichten en afwerking, een mooie ombouw en Tribute.

De auto wordt geleverd met het originele id-plaatje en originele bouwrapport van Marti deluxe, Shelby Tribute vin-nummerplaat geplaatst aan de binnenkant van de achterspatborden.

Deze auto rijdt en de remmen werken, maar het heeft werk nodig aan het onderstel en de structuur rond de carrosserie en het chassis.

De auto kan worden bezichtigd in Sneek, Nederland.
Foto's:
1967 Ford Mustang Fastback te koop 1967 Ford Mustang Fastback te koop 1967 Ford Mustang Fastback te koop 1967 Ford Mustang Fastback te koop
Contact: