Te koop - Auto's

Ford - Mustang Mach 1 - 1971

Gepost op:
19-11-2022
Merk:
Type:
Mustang Mach 1
Bouwjaar:
1971
Details:
Ford Mustang Mach 1 uit 1971 in zeer goede staat.

Het voertuig verkeert in een staat die heel dicht bij het origineel is. Buitengewoon goed bewaard. Het is één van zeer weinig zulke auto's die in nieuwstaat verkocht zijn in Spanje. De productie van deze auto werd voltooid in Valladolid in 1973 en heeft sinds dat moment slechts twee eigenaars gehad: de eerste sinds de uitgave tot 2019, en de tweede van 2019 tot nu.

In het jaar 1971 kwam de nieuwe Mustang op de markt, inclusief de sportversie genaamd 'Mach 1', die al opgenomen was in de series van 1969 en 1970. Een onmiddellijk te herkennen eigenschap van de Mach 1-modellen is de dubbele luchtinlaat in de motorkap, die functioneel zijn wanneer ze zijn uitgerust met RAM-AIR-inductie en niet functioneel met het filter dat geleverd wordt met de standaardversie. Hiernaast zijn ook de gekleurde voorbumper en het honingraat-rooster exclusief bij de Mach-1.

Dit voertuig wordt geleverd met een 351 ci V8 'H Code'-motor met 240 pk op 4600 rpm. De auto is volledig origineel wanneer het gaat om fabrieksspecificaties en heeft twee sets velgen, de originele getoond op de eerste foto's en de legeringvelgen getoond op de laatste foto's. Beide sets worden geleverd met de auto.

De staat van de carrosserie is optimaal. De auto is ongeveer acht jaar geleden gespoten in de originele kleuren, inclusief zwarte stickers. De motor werkt perfect en kan zonder problemen op de weg functioneren. Het interieur is volledig origineel en zeer goed bewaard gebleven, zoals getoond op de foto's.

Alle originele Spaanse documentatie is actueel, met een geldige MOT-inspectie. De auto is up-to-date wat al het onderhoud betreft, vertoont minimale tekenen van slijtage en er is in het algeheel zeer goed voor gezorgd.
Foto's:
1971 Ford Mustang Mach 1 te koop 1971 Ford Mustang Mach 1 te koop 1971 Ford Mustang Mach 1 te koop 1971 Ford Mustang Mach 1 te koop
Contact: