Te koop - Auto's

Ford - Cortina Consul - 1963

Gepost op:
19-11-2022
Merk:
Type:
Cortina Consul
Bouwjaar:
1963
Details:
Deze Ford Consul Cortina uit 1963 is afkomstig uit een privé verzameling en verkeert werkelijk in een topstaat.

Volledig gerestaureerd van onder tot boven, zie de uitgebreide fotoreportage om een goed beeld te krijgen van deze topklassieker.

In zeer nette roestvrije gerestaureerde staat, de lak is prachtig mooi heeft een volle diepe glans is tevens kras- en deukvrij..

De onderzijde verkeert nagenoeg in nieuwstaat , het interieur is zeer netjes en ook de motorruimte ziet er smetteloos uit.

In werkelijk is deze Ford nog mooier dan de foto's weergeven de glans komt op de foto's niet goed tot zijn recht.

De motor loopt mooi start goed en schakelt feilloos door alle versnellingen, komt goed tot stilstand tevens is de werking van de handrem getest.

Omdat deze Ford al jaren in een verwarmde stalling staat is het raadzaam voor u met deze klassieker de weg op gaat alles even goed te controleren.

Deze Ford staat in Nederland en wordt geleverd met Portugese papieren , uiteraard is het mogelijk deze klassieker geleverd te krijgen op Nederlands kenteken.
De kosten hiervoor komen voor rekening van de kopende partij.

Alvorens u een bod uitbrengt raden wij u vriendelijk doch dringend aan deze auto te komen bekijken, dit om teleurstelling achteraf te voorkomen!

Op onze locatie is een hefbrug aanwezig zodat u als koper de kans heeft om alles goed te inspecteren te controleren en te beoordelen.

In overleg kunnen we u helpen met transport uiteraard zijn de kosten hiervoor voor rekening van de kopende partij!

Te bekijken in Giessen, Nederland. U kan via Catawiki een afspraak maken.
Foto's:
1963 Ford Cortina Consul te koop 1963 Ford Cortina Consul te koop 1963 Ford Cortina Consul te koop 1963 Ford Cortina Consul te koop
Contact: