Te koop - Auto's

Fiat - 500 L - 1970

Gepost op:
12-09-2020
Merk:
Type:
500 L
Bouwjaar:
1970
Details:
FIAT - 500 L uit 1970, enkele jaren geleden gerestaureerd en op maat gemaakt, altijd in een garage gestald tot het overlijden van de eigenaar. Krachtige 595 mechanica met goede prestaties, altijd regelmatig onderhoud uitgevoerd, carrosserie in uitstekende staat ondanks zijn leeftijd en zonder roest, uitstekende bodem, weg van kou, sneeuw en ijs.

Auto altijd in een garage bewaard, een echt Italiaans juweeltje. Het voertuig wordt geleverd met een geldige keuring in overeenstemming met de huidige exportregels. De geregistreerde kilometers van de auto, inmiddels ouder dan 30 jaar, kunnen als "afgelezen kilometerstand" worden beschouwd.

Neem a.u.b. contact met ons op direct na de veiling. Wij zullen u het beste all-in leveringstarief bieden! Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord tussen beide partijen ten laste komen van de koper.

Als het voertuig niet binnen Italiƫ wordt verkocht dan duurt het enkele dagen om het transport te regelen en om de administratieve exportprocedures af te ronden in overeenstemming met geldende wetgeving. De kosten voor exportdocumenten en transport zijn voor de koper. Deze kosten worden na de verkoop medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen graag benadrukken dat het organiseren van het transport een service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal uitsluitend aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade. De koffer en het rek achterop de auto zijn accessoires gebruikt voor de foto's, deze zijn niet bij de verkoop inbegrepen.

De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italiƫ.
Foto's:
1970 Fiat 500 L te koop 1970 Fiat 500 L te koop 1970 Fiat 500 L te koop 1970 Fiat 500 L te koop
Contact: