Te koop - Auto's

Citroën - Visa Cabriolet 11 RE - 1984

Gepost op:
09-01-2021
Merk:
Type:
Visa Cabriolet 11 RE
Bouwjaar:
1984
Details:
Zeldzame en leuke Citroen Visa 11 RE Decouvrable uit 1984, met slechts 3 eigenaren.
Altijd gebruikt als een tweede gezinsauto, het is in een zeer goede algehele staat en wordt nog steeds regelmatig gebruikt voor korte stadsritjes door de zeer jonge eigenaar.

Zoals u kunt zien, is de carrosserie in een goede staat evenals alle plastic onderdelen, die zijn altijd beschermd tegen de zon door de jaren heen. Zelfs de kap, nooit vervangen, is nog steeds uitgerust met het originele materiaal; het is in een goede staat en opent en sluit zonder problemen.

Het interieur spreekt voor zich. Het is het originele interieur uit de fabriek, het is als nieuw en heeft geen werk nodig.
Er is niets te vermelden over de mechanica, altijd onderhouden door een lokale gespecialiseerde Citroen werkplaats: het is zeer gezond en kan direct de weg op.
Onlangs gereviseerde en geteste elektrische- en koelsystemen.

Auto met originele kentekenplaten en documenten, gereed voor een eigendomsoverdracht.

Het transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
De kosten voor de eigendomsoverdracht en uitschrijving zijn ook voor rekening van de koper.

Het kan worden bezichtigd in Ragusa (RG), Italië.
Foto's:
1984 Citroën Visa Cabriolet 11 RE te koop 1984 Citroën Visa Cabriolet 11 RE te koop 1984 Citroën Visa Cabriolet 11 RE te koop 1984 Citroën Visa Cabriolet 11 RE te koop
Contact: