Te koop - Auto's

Citroen DS

Gepost op:
22-06-2019
Merk:
Type:
DS
Bouwjaar:
1973
Prijs:
€ 19.950
Details:
*** Pré-Auction sale ***

GT Classic Center biedt deze Classic Car exclusief aan uit eerste hand, "as is" alvorens geveild te worden op onze volgende GT HammerTime! Zo heb je de kans deze Wagen nu te kopen zonder de 17% extra veilingkosten én tevens extra scherp geprijsd aan de aageboden minimumprijs. Check www.GTCC.be voor alle info!

De DS, de godin der automobielen, alom gekend voor zijn vooruitstrevend design en uitermate zacht comfort door de bekende hydraulische ophanging. Vroeger reden Jean en Marie met een 2CV, echter meneer dokteur had een DS. Dit alles verklaar het succes vandaag van de Citroën DS. Dit exemplaar is een D Spécial, in de simpelste uitvoering en net dat maakt deze zo mooi. De sobere carrosserie zonder tierlantijntjes, puurheid in z'n mooiste vorm. Deze DS betreft een restauratie van hoge kwaliteit, uitgevoerd enkele jaren geleden. En die kwaliteit is duidelijk te zien. Zo werd het gehele koetswerk onder handen genomen. De dragende delen en deurposten staan mooi in de zwarte fabriekslak. De duidelijk zichtbare puntlassen af fabriek zijn een teken dat de basis van restauratie ontzetten puur is geweest. Het lakwerk is fantastisch met weinig gebruiksporen. Het interieur is volledig origineel. Hier zijn enkele charmante tekenen van leven aanwezig en dat hoort ook zo. De Godin voorzien van nieuwe originele Michelin banden. De volledige stuurinrichting is nieuw incl. stuurhuis. De motor staat op punt met de juiste afstelling van carburator, kleptiming en ontstekingstijdstip alsook nieuwe bougies, kabels en contactpunten. Ook de waterpomp is vervangen. Vorige maand is de uitlaat nog vervangen. Met andere woorden, alles wat ook maar enige leeftijdsgebonden slijtage kan vertonen is vervangen door nieuwe onderdelen. Dit is werkelijk een droom voor de echte purist!

Heb je interesse of nood aan meer info? Check www.GTCC.be. Bel gerust voor meer, we zijn geopend op afspraak.

Trefwoorden: oldtimer oldtimers classic car oldie klassieker 4x4 offroad reiswagen travel defender land rover
Foto's:
1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop 1973 Citroën DS te koop
Contact:
GT Classic Center
Herbroekstraat 34
3720 Kortessem
België
Gsm +32 473 389 777