Te koop - Auto's

Citroën - 2CV6 ORIGINAL - 1983

Gepost op:
12-09-2020
Merk:
Type:
2CV6 ORIGINAL
Bouwjaar:
1983
Details:
Hartelijk dank voor uw interesse in onze Citroen 2CV6.

Deze Citroen verkeert in goede originele staat.
Zoals u al direct ziet is het lakwerk origineel. De barstjes zijn een blanke lak laag die er jaren geleden ooit overheen is gespoten. Wanneer deze word verwijderd treft u daar onder een geheel originele lak aan.
Wie een origineel 2CV6 wil hebben dat heeft u hier de juiste!
Het chassis ziet er goed uit! Heb hem zelf zelden of nooit origineel in deze goede staat gezien. Bekende plekken zijn netjes en sommige ooit al bijgewerkt.

Interieur is ook netjes met de normale gebruikerssporen.
Deze Citroen is een echte daily driver! Door de éérste eigenaar elke dag met mooi weer gewoon gebruikt! Hij brengt werkelijk iedereen een lag op zijn gezicht.
Kofferbak en motorruimte zien er zeer goed uit!
Deze 2CV heeft recent nog groot onderhoud gehad. Inclusief nieuwe startmotor!
Auto rijdt,remt en schakelt zeer goed. Perfecte auto die erg betrouwbaar is.
Wat deze Citroen ook zeer bijzonder maakt is dat het een originele nieuw geleverde Nederlandse auto is met maar één familie eigenaar! Dus hij is technisch ook zeer goed onderhouden en absoluut gespaard! Wie geen over gerestaureerde eend wil hebben maar een echte pure auto! afkomstig van de eerste eigenaar dan is deze auto geweldig voor u. Ook is er een origineel teller rapport aanwezig zoals u kunt zien. Deze heeft een logische opbouw. Recent ook een nieuwe APK keuring gehad. Deze is nog geldig tot 10/2022.

Auto is te bezichtigen in Almelo.
Foto's:
1983 Citroën 2CV6 ORIGINAL te koop 1983 Citroën 2CV6 ORIGINAL te koop 1983 Citroën 2CV6 ORIGINAL te koop 1983 Citroën 2CV6 ORIGINAL te koop
Contact: