Te koop - Auto's

Chevrolet - Corvair Greenbrier - 1964

Gepost op:
12-09-2020
Merk:
Type:
Corvair Greenbrier
Bouwjaar:
1964
Details:
1964 Chevrolet Corvair Greenbrier in perfecte staat.

Een zeer zeldzaam model in Europa, een exemplaar in betere gerestaureerde staat of origineler zult u met moeite vinden.

Dit voertuig is onlangs gerestaureerd en heeft sindsdien maar enkele kilometers gereden voor het juiste onderhoud. Alle onderdelen zijn origineel of gelijkwaardig, behalve de ophanging omdat het voertuig is uitgerust met een upgrade-kit voor meer veiligheid.

De motor is gerestaureerd (zie foto's) en een tweede ongerestaureerd voertuig wordt inbegrepen.Dit voertuig, in tegenstelling tot anderen die momenteel te koop zijn, heeft gestoffeerde zijpanelen in originele stijl, originele velgen, vloermatten van het oorspronkelijke formaat, originele zonnekleppen, aangepaste hoes voor het reservewiel, 5 banden met witte flanken (inclusief het reservewiel) met de originele Amerikaanse maat, alles komt uiteraard overeen met de kleuren van de carrosserie.

De carrosserie en de onderzijde zijn in perfecte staat. De accuruimte had een scharnier nodig om er een grotere accu in te plaatsen. Bij het opruimen van de vloer werd het gat verwijderd aan de bestuurderskant, de originele cover zit erbij. Mechanisch is het voertuig in perfecte staat en gerestaureerd. De deursleutels zijn allemaal hoofdsleutels.

Het voertuig heeft bovendien een radio met USB en bluetooth, maar met een retro-look. Er zijn drie rijen zitplaatsen. Alle bekleding, veiligheidsgordels (voor) en tapijten (over de hele vloer) komen overeen (bijpassende kleuren).

Geregistreerd als historisch voertuig in Spanje. De Amerikaanse nummerplaat op de foto's is niet inbegrepen; alleen de Spaanse klassieke kentekenplaat (de witte).

De voertuigkeuring is in december 2018 uitgevoerd en is geldig tot december 2020. Het voertuig staat in Spanje, in de buurt van Bilbao.
Foto's:
1964 Chevrolet Corvair Greenbrier te koop 1964 Chevrolet Corvair Greenbrier te koop 1964 Chevrolet Corvair Greenbrier te koop 1964 Chevrolet Corvair Greenbrier te koop
Contact: