Te koop - Auto's

Chevrolet - Camaro SS - 1969

Gepost op:
08-01-2022
Merk:
Type:
Camaro SS
Bouwjaar:
1969
Details:
Een volledig gerestaureerde Chevrolet Camaro SS Tribute uit 1969. In zeer mooie staat.

Bouwjaar: 1969
Keuring of apk : Geen geldige APK (geen keuringsplicht in Nederland).
Papieren: Amerikaanse titel, Alle invoerrechten zijn voldaan.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 5.735cc, 8-cilinder, 300pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Hugger Orange
Kilometerstand: 84.788 Miles (afgelezen)

Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt goed en de remmen werken. De auto rijdt voor zijn leeftijd goed. Auto is volledig gerestaureerd in Amerika, verkeert nu in zeer goede staat.

Staat van lakwerk: Lakwerk is tijdens de restauratie nieuw aangebracht en verkeert dan ook in zeer goede staat. Uitgevoerd in de kleur Hugger Orange met zwarte decals.

Staat van interieur: Ook het interieur is tijdens de restauratie vernieuwd, deze isuitgevoerd in het zwart vinyl met zwart tapijt en een zwart hemel. Op het dashboard zijn de originele tellers aanwezig die functioneren. Ook is er een radio/cd speler aanwezig, deze functioneert ook.

Opties: Compleet gerestaureerd in 2018-2019, Opgebouwd als SS met originele SS onderdelen, Schijfremmen rondom, Hurst Shortshifter, American Racing wheels, Veel chroomwerk wat in goede staat is, Zeer mooie auto!

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren.
Foto's:
1969 Chevrolet Camaro SS te koop 1969 Chevrolet Camaro SS te koop 1969 Chevrolet Camaro SS te koop 1969 Chevrolet Camaro SS te koop
Contact: