Te koop - Auto's

Buick - Super (Roadmaster) Convertible - 1955

Gepost op:
14-05-2022
Merk:
Type:
Super (Roadmaster) Convertible
Bouwjaar:
1955
Details:
Een zeer mooie, gerestaureerde Buick Super (Roadmaster) Convertible uit 1955!

Bouwjaar: 1955.
Keuring of apk : Geen geldige APK (APK vrijstelling in Nederland).
Papieren: Nederlands kenteken.
Transmissie: Automaat.
Motor: 5.276cc, 8-cilinder in v-vorm, 228 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Zwart / Rood
Kilometerstand: 90.338 miles (afgelezen)!

Staat van onderhoud: De motor loopt goed, de versnellingsbak schakelt naar behoren en de remmen werken goed.Auto heeft net nieuwe wielrem cilinders gehad en de remmen zijn afgesteld. Verder is de auto voorzien van nieuwe olie en filters.

Staat van lakwerk : Lakwerk is in goede staat, volledig opnieuw gespoten bij de restauratie. Het is een oudere lakwerk en vertoont normale gebruikssporen.

Staat van interieur: Het interieur is in zeer goede conditie, uitgevoerd in het zwart / rood vinyl. Verder zijn de originele klokken aanwezig. Zeer mooi en stijlvol interieur die in een nette staat verkeert.

Opties: Elektrische soft-top (Hydraulisch), Elektrische ramen voor + achter, Two-tone kleurschema, In het verleden gerestaureerd, Reservewiel + krik aanwezig, Stuurbekrachtiging, Rembekrachtiging, Veel chroomwerk wat in een goede staat verkeert.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! De foto's maken deel uit van de omschrijving, bekijk deze dus goed! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. Bekijk de foto's goed, deze zijn deel van de omschrijving.

Het is mogelijk om het voertuig bij u thuis te laten leveren!
Foto's:
1955 Buick Super (Roadmaster) Convertible te koop 1955 Buick Super (Roadmaster) Convertible te koop 1955 Buick Super (Roadmaster) Convertible te koop 1955 Buick Super (Roadmaster) Convertible te koop
Contact: